Στο κελί 47χρονη- Απέστειλε βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 47 ετών προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας. Η 47χρονη τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, ενώ η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η 47χρονη φέρεται να απέστειλε σε άλλο πρόσωπο, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας κοινωνική δικτύωσης, βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων. Πληροφορία για την αποστολή του υλικού παιδικής πορνογραφίας έλαβε η Αστυνομία μέσω της Europol και μετά από εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταυτοποιήθηκε η 47χρονη ύποπτη ως η αποστολέας του υλικού.

Το πρωί σήμερα, η 47χρονη εντοπίστηκε στη Λεμεσό και συνελήφθη από τα μέλη της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με δικαστικό ένταλμα, ενώ ανακρινόμενη αυτή φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη των αδικημάτων. Στην κατοχή της, καθώς και στην κατοικία της, εντοπίστηκαν και κατακρατήθηκαν για να τύχουν δικανικής εξέτασης, δύο κινητά τηλέφωνα και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.