Θανατηφόρο το τροχαίο – Στη δημοσιότητα το όνομα του μοτοσικλετιστή

Τα αίτια πρόκλησης θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος με θύμα τον 21χρονο Αντρέα Χριστοδούλου, τέως από Πέρα Χωρίο Νήσου, διερευνά η Αστυνομία.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 2.30 το μεσημέρι της Πέμπτης, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, σε σημείο στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, όπου ο 21χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τους δύο οδηγούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του 21χρονου μοτοσικλετιστή. Ο 20χρονος οδηγός αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση προς οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, όπως επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802023, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στο τηλέφωνο 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.