Θετικός στην κοκαΐνη και ο δίδυμος αδελφός της 6χρονης στη Λεμεσό

Θετικός στην ναρκωτική ουσία κοκαΐνης βρέθηκε να είναι τελικά και ο δίδυμος αδελφός της 6χρονης της οποίας στον οργανισμό ανιχνεύτηκαν ίχνη κοκαΐνης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Φιλελευθέρου, αυτό καταγράφεται από την εργαστηριακή έκθεση του Γενικού Χημείου του Κράτους μετά την ανάλυση δείγματος ούρων των δύο ανηλίκων τα οποία παραλήφθηκαν από το ιδιωτικό χημείο και έτυχαν νέας εξέτασης.

Χθες πάντως, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού η 40χρονη μητέρα από τη Ρωσία η οποία συνελήφθη ως ύποπτη σχετικά με την υπόθεση και το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για κράτησή της για μια ημέρα. Η συνήγορος υπεράσπισης ανέφερε στο δικαστήριο ότι η πελάτισσα της δεν εμπλέκεται στην υπόθεση, τονίζοντας πως ήταν αυτή που επέμενε να εξεταστούν τα παιδιά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «Φ», οι ανακριτές της υπόθεσης μετά τη δικαστική διαδικασία, μετέβησαν στη Νομική Υπηρεσία για οδηγίες και ύστερα από μελέτη, αποφασίστηκε όπως η μητέρα αφεθεί ελεύθερη. Αναμένεται μάλιστα να καταθέσει στην υπόθεση ως μάρτυρας κατηγορίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι από την εργαστηριακή εξέταση του Γενικού Χημείου του Κράτους ημερομηνίας 27 Μαΐου 2021, στα δείγματα των ανήλικων διδύμων, εντοπίζεται και στα δύο η ναρκωτική ουσία κοκαΐνης. Τα παιδιά, πάντως, έχουν απομακρυνθεί για την ώρα από την οικία τους και διαμένουν προσωρινά σε γειτονικά πρόσωπα.

Ο πατέρας από την άλλη, καλείται να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ενώπιον Δικαστηρίου στις 2 Ιουλίου 2021 και παραμείνει ελεύθερος με όρους. Σε κατάθεσή του είχε αναφέρει ότι διαθέτει υπόγειο χώρο στην οικία του όπου κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και είχε ισχυριστεί πως ενδεχομένως το κοριτσάκι του, να ήρθε σε επαφή με υπολείμματα που βρίσκονταν εκτεθειμένα, καθώς φέρεται να ξέχασε να κλειδώσει το συγκεκριμένο δωμάτιο.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία ιδιοκτήτη χημείου στη Λεμεσό, αφού προηγουμένως οι γονείς μετέβησαν και ζήτησαν να εξεταστούν τα παιδιά τους σε εργαστηριακή εξέταση για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών, αφού το κοριτσάκι αισθανόταν αδιάθετο.

Πηγή: Φιλελεύθερος