«Τον έστειλε στον στρατό και της τον έδωσαν πίσω νεκρό» – Τι λέει ο Ματσάκης για την υπόθεση του Θανάση

Στο ρολό που διαδραμάτισε στην υπόθεσής του Θανάση Νικολάου  αναφέρθηκε το μεσημέρι στην εκπομπή του OMEGA ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης.

Ο κ. Ματσάκης αν και δεν σχολίασε το περιεχόμενο των νέων στοιχείων που προέκυψαν από τις εξετάσεις στα οστά του Θανάση και οι οποίες φαίνεται να δείχνουν δολοφονία και όχι αυτοκτονία, επισήμανε πως  υπήρχαν πολλά κενά στη διερεύνηση της υπόθεσης από την αρχή.

Όπως είπε ο Μάριος Ματσάκης, το  περιστατικό έγινε το 2005 και ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση και αστυνομική διερεύνηση από τις κυβερνητικές υπηρεσίες.

Ο Μάριος Ματσάκη ενεπλάκη στην υπόθεση μετά τον διορισμό του από το Υπουργείο Άμυνας για να κάνει αναθεώρηση της υπόθεσης. Είδε τα έγγραφα, τις φωτογραφίες και τις εκθέσεις.

Κατέληξε σε συμπεράσματα τα οποία έδωσε στο υπουργείο άμυνας.

Όπως είπε, είχε γίνει μία διερεύνηση με πολλά κενά και παραλείψεις και ότι η εγκληματική ενέργεια δεν μπορούσε να αποκλειστεί και ότι χρειαζόταν περεταίρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Η ουσία είπε ο κ. Ματσάκης είναι πως μία μάνα έστειλε το παιδί στο στρατό και της το έδωσαν πίσω νεκρό χωρίς να την πουν ακριβώς τι έγινε.

Δείτε τα όσα είπε ο ιατροδικαστής στο OMEGA: