Υπόθεση τοκογλυφίας με πρώην υποψήφιο βουλευτή

Υπόθεση τοκογλυφίας, επίθεσης, απειλών και άλλων αδικημάτων ερευνά η Αστυνομία και ήδη έχει εκδώσει τρία εντάλματα σύλληψης, μεταξύ των οποίων και ενός προσώπου που ήταν υποψήφιος στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.

Η σχετική καταγγελία έγινε στον αστυνομικό σταθμό Αραδίππου από πολίτη, που ανέφερε ότι την περασμένη Τρίτη στις 9.30 το βράδυ μπήκαν στο σπίτι του πέντε πρόσωπα και τον απείλησαν, ενώ ένας από αυτούς φέρεται να τον κτύπησε στο πρόσωπο με γροθιές.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς στην καταγγελία του, αυτός είχε δανειστεί 6.900 ευρώ από έναν από τους πέντε που μπήκαν σπίτι του, με τον όρο να τα επιστρέψει με τόκο. Συγκεκριμένα, έπρεπε να επιστρέψει 7.500 ευρώ σε δύο μήνες.

Μετά την υποβολή της καταγγελίας, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση που αφορά σε τοκογλυφία, αισχροκέρδεια, παράνομη είσοδο, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλές. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση τριών ενταλμάτων σύλληψης για ισάριθμα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων είναι και το άτομο που φέρεται να δάνεισε τα χρήματα στον παραπονούμενο. Αυτός ήταν υποψήφιος βουλευτής κίνησης και παρόλο που αναζητήθηκε δεν έχει εντοπιστεί.