Απαντούν στις φήμες περί νοσηλείας και για μη εμβολιασμό τους οι κόρες του ΠτΔ

Απαντούν στις φήμες περί νοσηλείας και για μη εμβολιασμό οι κόρες του ΠτΔ – «Fake news» όσα κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Το μήνυμα της Έλσας Αναστασιάδη

Απάντηση στα περί νόσησης και εισαγωγής τους λόγω covid δίνουν οι θυγατέρες του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρει στα social media η ‘Ελσα Αναστασιάδη, πρόκειται για fake news, τονίζοντας πως έχουν εμβολιαστεί πλήρως και είναι μια χαρά.

«Αντί να αναλώνουμε τις δυνάμεις μας σε εικασίες και αναλήθειες, ας ευχηθούμε ολόψυχα καλή ανάρρωση σε αυτούς που παλεύουν», σημειώνει.

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον όλων όσων διάβασαν τις αβάσιμες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί δήθεν νοσηλείας της αδερφης μου κ εμένα σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της Λεμεσου,και μας στέλνουν μηνύματα.

Για να σταματήσει επιτέλους η παραπληροφόρηση, εννοείται ότι εμβολιαστήκαμε πλήρως και ευτυχώς είμαστε μια χαρά και δεν νοσούμε, ούτε η αδελφή μου ούτε εγώ.

Νομίζω ότι πλέον όλοι έχουμε δικούς μας και άτομα που ξέρουμε που νόσησαν και δυστυχώς κάποιοι μπορεί και να μην τα κατάφεραν.

Άρα, αντί να αναλώνουμε τις δυνάμεις μας σε εικασίες και αναλήθειες, ας ευχηθούμε ολόψυχα καλή ανάρρωση σε αυτούς που παλεύουν με τον COVID στα νοσοκομεία μας αλλά και στους δικούς τους που αγωνιούν.»