Φοιτητές καλούν συμφοιτητές τους να εμβολιαστούν

Στην εκστρατεία που έχει αρχίσει εδώ και δύο μέρες το ΤΕΠΑΚ σχετικά με την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον εμβολιασμό κατά της νόσου COVID-19, μετέχουν και οι φοιτητές του. Με κεντρικό σύνθημα «Κάνε restart τη φοιτητική σου ζωή», η εκστρατεία απευθύνεται στη φοιτητική κοινότητα του ΤΕΠΑΚ.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας δημιουργήθηκε ένα βίντεο με φοιτητές του Πανεπιστημίου, οι οποίοι καλούν τους συμφοιτητές τους να εμπιστευθούν την επιστήμη και να εμβολιαστούν με ένα από τα εγκεκριμένα εμβόλια, επανακτώντας, έτσι, τη φοιτητική τους ζωή, με ασφάλεια και χωρίς ταλαιπωρία.

Εξάλλου, όπως έχει ανακοινώσει το ΤΕΠΑΚ, σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, θα λειτουργήσει αύριο Πέμπτη εμβολιαστικό Κέντρο «Walk-In», με στόχο τη διευκόλυνση της πρόσβασης στον εμβολιασμό. Το Κέντρο θα λειτουργήσει από τις 8:30 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ., στο αμφιθέατρο 2, στο κτήριο «Τάσσος Παπαδόπουλους», στο ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό (είσοδος από οδό Ιφιγενείας).

Το εμβολιαστικό κέντρο, σε πρώτη φάση, θα λειτουργεί για τους φοιτητές και το προσωπικό του ΤΕΠΑΚ καθώς επίσης και του Πανεπιστημίου Κύπρου. Οι φοιτητές του ΤΕΠΑΚ θα μπορούν να εμβολιάζονται και στο αντίστοιχο κέντρο που θα λειτουργήσει προσεχώς στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Λευκωσία. Οι εμβολιασμοί αφορούν αποκλειστικά την 1η δόση του εμβολίου «Pfizer-BioNTech».

Οι δικαιούχοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, με οποιοδήποτε από τους ακόλουθους τρόπους:

>> Ηλεκτρονική φόρμα ή

>> Email: [email protected] ή

>>Τηλέφωνο στο 25002415

Σημειώνεται ότι κάθε βδομάδα θα ανακοινώνονται οι συγκεκριμένες μέρες και ώρες για δήλωση ενδιαφέροντος και η ημερήσια δυνατότητα είναι για 120 εμβολιασμούς.

πηγή: Φilenews