Και νέο επίτευγμα ο Δήμος Λευκωσίας!

Προχωρούν ακάθεκτοι Δήμαρχος Λευκωσίας και Υπουργός Μεταφορών. Πριν λίγα εικοσιτετράωρα εγκαινίασαν 300 μέτρα δρόμο (μέρος της Κυριάκου Μάτση) στον οποίον έγιναν έργα βελτίωσης και χτες έκαναν άλλα εγκαίνια. Τη φορά αυτή ήταν ο χώρος στάθμευσης ο οποίος βρίσκεται κάτω από τη λεωφόρο Ομήρου παρά την πλατεία Ελευθερίας. Μαζί εγκαινίασαν σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας και τμήμα της λεωφόρου Ομήρου το οποίο αναβαθμίστηκε όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση.

Ο υπόγειος χώρος στάθμευσης βρίσκεται κάτω από τη λεωφόρο Ομήρου, κάτι που πρώτη φορά επιχειρήθηκε στην Κύπρο, όπως σημειώνει ο Δήμος και διαθέτει 147 θέσεις στάθμευσης εκ των οποίων οι οκτώ για άτομα με ειδικές ανάγκες. Μάλιστα μέσα στο καμίνι του Ιούλη, ο δήμαρχος Λευκωσίας οργανώνει φιέστες, με διαφορά μερικών ημερών από μια παρόμοια, για να εγκαινιάσει ένα χώρο στάθμευσης. Προσκαλεί και πάλι τον Υπουργό Μεταφορών για να κόψουν κορδέλες και να αποκαλύψουν αναμνηστική πλακέτα με τα ονόματά τους ασφαλώς για ένα χώρο στάθμευσης ο οποίος όμως δεν είναι όποιος-όποιος χώρος. Βρίσκεται κάτω από δρόμο, έστω λεωφόρο. Μέχρι εκεί φτάνει η εμβέλεια των δυνατοτήτων και οραμάτων του Δημάρχου. Να κάνει εγκαίνια έστω και χώρων στάθμευσης που στον χαιρετισμό του τα χαρακτήρισε έργα ανάπτυξης.

Πάντως πρέπει να αναμένουμε πολλά ακόμα εγκαίνια από τον κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη. Περιμένουν για εγκαίνια, τα παγκάκια της πλατείας Ελευθερίας, ο φωτισμός της Πλατείας, ο λουλουδόκηπός της και άλλα τμήματα και μέρη του πολυθρύλητου έργου. Αλλά μέχρι τον Δεκέμβρη που έχουμε δημοτικές εκλογές υπάρχει χρόνος. Θα προλάβει να τα εγκαινιάσει όλα. Έστω κι αν δεν ολοκληρωθεί το όλον έργο της Πλατείας, αυτός θα εγκαινιάζει κομμάτι-κομμάτι. Τόση κοροϊδία πιά. Υπό την ανοχή των πολιτών που υποφέρουν εδώ και χρόνια από τις συνεχείς ανασκαφές της πρωτεύουσας και τα έργα που όλο τελειώνουν, αλλά τελειωμό δεν έχουν.