Καταγγελία τουρίστα: 28χρονος παρενόχλησε την κόρη μου και μετά με χτύπησε με το αυτοκίνητο

Υπόθεση επικίνδυνης οδήγησης, επίθεσης με σωματική βλάβη και  παρενόχληση σε δημόσιο μέρος διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα 49χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι περίπου 17:00, ενώ βρίσκονταν στην Κύπρο για διακοπές, 28χρονος οδηγός πλησίασε την κόρη του με το όχημα του, και της πρότεινε να την μεταφέρει σε χωριό όπου διαμένουν. Η κοπέλα αρνήθηκε, κάλεσε σε βοήθεια τον πατέρα της, ο οποίος προσπάθησε να πείσει τον οδηγό να μην ενοχλεί την κόρη του.

Ο 28χρονος οδηγός φέρεται να εκκίνησε το όχημα του με αποτέλεσμα να παρασύρει τον 49χρονο σε απόσταση 700 μέτρων περίπου,  ρίχνοντας τον στο έδαφος. Ακολούθως ο 49χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς και αφού εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό διαπιστώθηκε ότι έφερε εγκαύματα στον δεξιό  αγκώνα, στο αριστερό και δεξιό γόνατο και άλλα τραύματα.

Μετά τον εντοπισμό του ο 28χρονος μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς για να ληφθεί γραπτή κατάθεση, την οποία διέκοψε και εγκατέλειψε το σταθμό αρνούμενος να συνεχίσει. Κατόπιν τούτου στις 19:30 χτες εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Συνεχίζονται oι εξετάσεις από τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ