Ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός του Hadassah Health Park ενώ ξεκινούν άμεσα οι εργασίες ανοικοδόμησης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την υλοποίηση ενός σημαντικού πρωτοποριακού έργου, του Hadassah Health Park στη Λευκωσία. Στόχος του έργου είναι η παροχή κορυφαίων ιατρικών υπηρεσιών και υπηρεσιών αποκατάστασης, τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο. Σε συνεργασία με τη Hadassah Medical Ltd (https://www.hadassah.org.il/), που αποτελεί θυγατρική του διεθνώς καταξιωμένου ιατρικού οργανισμού Hadassah Medical Organisation, έχουν τροχοδρομηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς υλοποίηση του μεγαλεπήβολου έργου.

Το Hadassah Health Park αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά brands παγκοσμίως, το οποίο φέρει ένα βαρύγδουπο όνομα  που αναγνωρίζεται από ολόκληρο τον ιατρικό κόσμο και όχι μόνο.

Στις 5 Ιουλίου 2021, η H.C. Management of Medical Center PLC (MMC) (www.hcmedicalcenter.com) υποδέχτηκε στην Κύπρο την αρχιτεκτονική ομάδα του Hadassah Medical of  Israel, για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού των Νοσοκομειακών Κτιρίων του Hadassah Health Park στη Λευκωσία.

Ο σχεδιασμός των κτιρίων βρισκόταν ήδη σε προχωρημένο στάδιο, παρόλες τις δυσκολίες που προέκυψαν λόγω της πανδημίας. Με καλή οργάνωση και συντονισμό,  τα αρχιτεκτονικά σχέδια και άλλες σχετικές μελέτες ολοκληρώνονται, ενώ  όλες οι απαραίτητες αιτήσεις για αδειοδότηση βρίσκονται σε εξέλιξη. Η κατασκευή αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως μόλις ληφθούν οι σχετικές εγκρίσεις.

Παράλληλα, έγινε ήδη η αξιολόγηση σειράς κτιριακών επιλογών για το Ιατρικό & Διαγνωστικό κέντρο που θα ανοίξει στη Λεμεσό τους επόμενους μήνες. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση σύντομα.