Πολιτικά κίνητρα βλέπει ο Ν. Νουρής

Πίσω από τα χθεσινά επεισόδια έξω από το Προεδρικό Μέγαρο και το συγκρότημα ΔΙΑΣ, καθώς και τις κινητοποιήσεις που παρατηρούνται κρύβονται και πολιτικά πρόσωπα.

Στη δήλωση αυτή προέβη ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής, ο οποίος μίλησε  και για πολιτικά κίνητρα στο όλο θέμα.

Οι δηλώσεις του κ. Νουρή έγιναν πριν από λίγο στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ. Ωστόσο στην ερώτηση της Ελένης Βρεττού ποια είναι αυτά τα πολιτικά πρόσωπα αρνήθηκε να πει. Στην επιμονή της δημοσιογράφου, ο κ. Νουρής παρέπεμψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εγώ, είπε, δεν θα πω ονόματα.

Πάντως ο κ. Νουρής είπε, εκ μέρους της Κυβέρνησης όπως ανέφερε, το mea culpa. Παράλληλα κάλεσε τη δικαιοσύνη να εκδικάσει τάχιστα τις υποθέσεις που θα παραπεμφθούν ενώπιον των Δικαστηρίων. Αν, είπε, επικαλεστούν φόρτο εργασίας και παραπέμψουν τις υποθέσεις σε μερικούς μήνες τότε χάσαμε το παιχνίδι.

Στο ΡΙΚ μίλησε για τα επεισόδια στον ΔΙΑ και ο διευθυντής του συγκροτήματος Χρύσανθος Τσουρούλης. Ανέφερε ότι υπήρχαν πληροφορίες για το ενδεχόμενο επίθεσης στο κτίριο του συγκροτήματος γι’ αυτό και λήφθηκαν και τα ανάλογα μέτρα ανέφερε. Ο κ. Τσουρούλης επέκρινε την Αστυνομία για τη στάση της και την αδυναμία της να προλάβει και να αποτρέψει τα επεισόδια στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος.