Στο Κακουργιοδικείο για βιασμό σήμερα 25χρονος

Ο 25χρονος κάτοικος Πάφου, που συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος για τον βιασμό 24χρονης Ιρλανδής μόνιμης κατοίκου Πάφου τα ξημερώματα της Κυριακής, 13ης Ιουνίου, θα παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνέλθει σήμερα. 

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στον ύποπτο με βάση τα κλειστά κυκλώματα επιχειρήσεων της τουριστικής οδού στην οποία φέρεται να διαπράχθηκε ο βιασμός και τα οποία δείχνουν τον ύποπτο να κινείται στο δρόμο την επίμαχη χρονική περίοδο.

Στην καταγγελία είχε προβεί η 24χρονη το πρωί της 13ης Ιουνίου, αναφέροντας ότι ο βιασμός της έγινε ενώ αυτή περπατούσε στην τουριστική οδό Αγίου Αντωνίου για να επιστρέψει στον χώρο διαμονής της. Άγνωστος της άντρας, που είχε εκτιμήσει ως αλλοδαπό, της επιτέθηκε και αφού την έσυρε δια της βίας στο προαύλιο παρεκκλησιού που βρίσκεται στην περιοχή την βίασε και την εγκατέλειψε.

Η 24χρονη ιρλανδή κατάγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία μόλις συνήλθε από το σοκ, αναφέροντας ότι ο δράστης ήταν νεαρό άτομο, ηλικίας όχι πέραν των 30 ετών, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά.

Η παραπονούμενη εξετάσθηκε από ιατροδικαστή ο οποίος κλήθηκε για τον σκοπό αυτό στην Πάφο.

πηγή:Φilenews