ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ομόνοιας-ΓΣΠ!

Πλήρης ανατροπή σκηνικού. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, Ομόνοια και ΓΣΠ, είναι ένα βήμα από την συμφωνία αφού οι παρασκηνιακές επαφές κατά τη διάρκειας της ημέρας, έδειξαν ότι οι δύο πλευρές ξεπέρασαν την αντιπαράθεση, την αφήνουν στην άκρη και πλέον είναι καθαρά τυπικό το θέμα ανανέωσης της μεταξύ τους συμφωνίας.
Οι ίδιες πληροφορίες που συγκέντρωσε η ιστοσελίδα μας, θέλουν την Ομόνοια να πληρώνει την οικονομική της υποχρέωση προς τον ΓΣΠ ( κάτι παραπάνω από 300 χιλιάδες ευρώ) και συνάμα να αποδέχεται τους όρους για την συνεργασία εν όψει της σεζόν 2021-22.
Από την πλευρά του ο ΓΣΠ, αποδέχεται να διαφοροποιήσει ορισμένες από τις χρεώσεις του και αυτό θα ισχύει για όλες τις ομάδες που θα έχουν έδρα τους το γήπεδο.
Το πιο σημαντικό όμως για την Ομόνοια, είναι ότι θα δηλώσει σαν έδρα το ΓΣΠ, τόσο για την Ευρώπη, όσο και για τις εγχώριες διοργανώσεις!
Απομένει η επισημοποίηση της απόφασης από τον ΓΣΠ, το δ.σ του οποίου θα συνεδριάσει στις 18:00 αλλά ήδη τα μέλη έχουν ενημερωθεί για την καταρχήν συμφωνία και αν όντως ισχύουν όσα έχουν διαρρεύσει, τότε αναμένεται να εξελιχθούν όλα φυσιολογικά.

Από balla.com.cy