Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός και όχι μόνο κόσμος αποχαιρετά τον Πρίγκιπα Τόλη

Με συγκινητικές αναρτήσεις αλλά και με τραγούδια που άφησαν ιστορία, αποχαιρετά ο καλλιτεχνικός κόσμος τον Τόλη Βοσκόπουλο ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών και μόλις μια εβδομάδα μετά τα γενέθλιά του. Υποκλίθηκε το πανελλήνιο στο μεγαλείο του Τόλη Βοσκόπουλου

Η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου προκάλεσε θλίψη στο πανελλήνιο, αφού με τα τραγούδια του έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Σοκαρισμένοι είναι όμως και οι άνθρωποι της showbiz, ιδίως εκείνοι που είχαν συνεργαστεί μαζί του και είχαν την τιμή να μοιραστούν την ίδια σκηνή, το ίδιο συναίσθημα.

Από το πρωί της Δευτέρας, τα social media έχουν γεμίσει με αφιερωματικές αναρτήσεις αλλά και εξομολογήσεις για τον αείμνηστο ερμηνευτή.

Κυριάκος Μητσοτσάκης, Κώστας Μπακογιάννης, Άννα Βίσση, Γιάννης Πάριος, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ναταλία Γερμανού, Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Τσαλίκης, Καίτη Γαρμπή, Στέλιος Διονυσίου, Πάνος Κιάμος, Μιχάλης Κουϊνέλης, Χρήστος Δάντης, Γιώργος Βάλαρης, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Γιώργος Λύρας, Λευτέρης Πανταζής, Λάμπης Λιβιεράτος, Μιχάλης Κουϊνέλης, Πάνος Κιάμος, Nίκος Βέρτης είναι μερικά από τα δημόσια πρόσωπα που αποχαιρέτησαν τον Τόλη Βοσκόπουλο.