Βίντεο: Διάσωση γυναίκας από τα ορμητικά νερά στην Κίνα -Δραματικές στιγμές

Συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην επαρχία Χενάν της Κίνας. Οι πλημμύρες προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον 25 ανθρώπων, όπως αναφέρει το Sky News. Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 16 θύματα.

Υπενθυμίζεται ότι, 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν πλημμύρισαν στοές του μετρό στην πόλη Τσεντσόου, στα κεντρικά της χώρας, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές σήμερα (21/7). Υπενθυμίζεται ότι, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν βίντεο με απίστευτες εικόνες από τη μανία του νερού, μεταξύ των οποίων επιβάτες που βρίσκονται στο νερό μέχρι τον λαιμό μέσα σε βαγόνι συρμού.

Μάλιστα, οι Αρχές προχώρησαν στην εκκένωση πάνω από 100.000 κατοικίες στην περιοχή, ενώ το ανησυχητικό αφορά το γεγονός ότι οι προβλέψεις για την κακοκαιρία κάνουν λόγο πως θα συνεχιστούν μέχρι το Σαββατοκύριακο.
Ενδεικτικό της ορμής των νερών στους δρόμους, είναι ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και στο οποίο φαίνεται ένα άτομο (σύμφωνα με το BBC πρόκειται για γυναίκα) να παρασύρεται από τον χείμαρρο και να σώζεται χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ανθρώπων που βρίσκονταν γύρω. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν είναι δραματικές.
πηγή: iefimerida