Χιλιάδες καταναλωτές δικαιούνται έκπτωση στο ρεύμα και δεν έχουν κάνει αίτηση

Πληθαίνουν οι φωνές για την αύξηση στο ρεύμα αφού κυκλοφορούν τιμολογήσεις-“φωτιά” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες από τους λογαριασμούς που έλαβαν καταναλωτές από την Αρχή Ηλεκτρισμού.

Σύμφωνα με τον Μάριο Δρουσιώτη, αυτή τη στιγμή υπάρχουν δεκατρείς με δεκαπέντε χιλιάδες συμπολίτες μας οι οποίοι δικαιούνται έκπτωση 20% στον λογαριασμό τους αλλά δεν τον γνωρίζουν.

Μάριος Δρουσιώτης – Μέλος ΔΣ Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών
Θα ήθελα να πω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 13 με 15 χιλιάδες εις την αγορά οι οποίοι δικαιούνται μειωμένη τιμή ρεύματος κατά 20% είτε δεν το γνωρίζουν είτε όχι, δεν έχουν κάνει την αίτηση για να απολαμβάνουν τη μειωμένη τιμή. Αυτά τα άτομα που είναι ευάλωτα, καθορίζονται με διάταγμα του δικαστηρίου, είναι λήπτες δημοσίου βοηθήματος, είναι τετραπληγικοί, είναι διάφορες κατηγορίες ανθρώπων χαμηλών εισοδημάτων.

Πάντως ο Σύνδεσμος σημείωσε ο κος Δρουσιώτης δημιούργησε και γραφείο εξυπηρέτησης, ώστε να δίνει να πληροφορίες για αυτό το συγκεκριμένο θέμα.

Μάριος Δρουσιώτης – Μέλος ΔΣ Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών
Μπορούν να καλέσουν στο 22516112, αλλά φαίνεται να μην φτάνει αυτό, πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να μάθουν ότι δικαιούνται 20% έκπτωση και το κυριότερο, είναι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν αυτή την ανάγκη.

πηγή: alphanews.live