Επιβεβαιώνει και ο ΟΗΕ για την συνάντηση Αναστασιάδη-Τατάρ-Γκουτέρεζ στη Νέα Υόρκη

ΠτΔ- ΓΓ ΟΗΕ Νέα Υόρκη, ΗΠΑ Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, σε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Antonio Guterres, στο περιθώριο της 73ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. // PoR- UN Secretary General New York, USA The President of the Republic Mr. Nicos Anastasiades at a meeting with the Secretary General of the United Nations Mr. Antonio Guterres, on the sidelines of the 73rd General Assembly of the UN.

Κατά τη χθεσινή τακτική (17/9/2021) ενημέρωση των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης του ΟΗΕ  από τον Εκπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα, κ. Stéphane Dujarric, o ανταποκριτής του OMEGA, κ. Μιχάλης Ιγνατίου, αναφερόμενoς στις προχθεσινές δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχει στη Νέα Υόρκη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη και το Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ζήτησε από τον Εκπρόσωπο αν μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Στην απάντηση του ο κ. Dujarric, σημείωσε ότι ο Γενικός Γραμματέας και οι Κύπριοι ηγέτες, θα έχουν ένα ανεπίσημο γεύμα αυτό τον μήνα. Πρόσθεσε ότι όταν θα έχουν επιβεβαίωση της ημερομηνίας, θα τους ενημερώσει. Τέλος, επανέλαβε ότι αυτή η συνάντηση θα γίνει αυτό το μήνα.

Για το πλήρες κείμενο της ερωτοαπάντησης πατήστε εδώ.

πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ