Πηλιχού για Φιλιππίδη:«Δεν γλίτωσε κανείς – Κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα!»

Για τη δική της εμπειρία στο πλάι του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε η Ιωάννα Πειλιχού. Η ηθοποιός είπε ότι ο Φιλιππίδης την είχε σκηνοθετήσει σε έργα, στα οποία όπως εξομολογήθηκε δεν πέρασε εύκολα, αφού ο Φιλιππίδης όπως είπε «έθαβε όλους, σε όλους».

«Προσπαθούσε να δημιουργήσει ένα κλίμα».  «Mπορώ να πω πως περισσότερο διαφωνώ με το ότι είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αγαπούσε τους ηθοποιούς του λόγω του ότι έχουμε συνεργαστεί, σε δουλειά που με σκηνοθέτησε ο Πέτρος και ήμασταν μαζί με την Ελισάβετ, μόνο αγάπη δε βιώσαμε οι ηθοποιοί.

Ίσως επειδή εγώ ήμουν πολύ πιο νέα ηθοποιός δεν έτυχα της αντιμετώπισης που έτυχε η Ελισάβετ έχοντας απέναντι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Θέλω να πω όμως ότι δε γλίτωσε κανένας από τους ηθοποιούς που ήμασταν εκεί λόγω εμπειρίας και λόγω χρόνων. Όλους μας έθαβε τον έναν στον άλλον. Προσπαθούσε όλους να μας διαβάλλει και να δημιουργήσει ένα κλίμα άσχημο».

«Δεν μπορούσαμε τότε να πούμε πολλά πράγματα, ειδικά οι δύο νέοι που ήμασταν. Απλώς υποστήκαμε και το bullying κι όλα τα υπόλοιπα, άλλα εγώ κι άλλα ο συνάδελφος γιατί εγώ είμαι γυναίκα κι εκείνος είναι άντρας. Πήγαινα κάθε βράδυ στο σπίτι μου και έκλαιγα. Έλεγα ότι ίσως να έπρεπε να διαλέξω μια άλλη δουλειά», συμπλήρωσε.

πηγή: star.gr