Πώς προχωρούν οι σχεδιασμοί του Hadassah στην Κύπρο

Σε τροχία υλοποίησης μπαίνει για τα καλά το Hadassah Cyprus, ένα από τα πιο μεγαλεπήβολα και πρωτοποριακά αναπτυξιακά έργα στην Κύπρο, που φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα της παροχής κορυφαίων ιατρικών υπηρεσιών και υπηρεσιών αποκατάστασης στο νησί.

Για την ολοκλήρωση των σχεδιασμών των ιατρικών κέντρων Hadassah Medical Center στη Λεμεσό και Hadassah Health Park στη Λευκωσία, βρέθηκαν πρόσφατα στην Κύπρο ο πρόεδρος και CEO του Hadassah του Ισραήλ, καθώς και άλλοι αντιπροσώποι του αναγνωρισμένου κολοσσού, οι οποία πραγματοποιήσαν σειρά συναντήσεων και επαφών με φορείς του τομέα της υγείας.

Πρωταρχικός σκοπός της επίσκεψης ήταν να φέρει κοντά όλα τα μέρη που αναμειγνύονται στην υλοποίηση του έργου, ενώ παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία στους εκπροσώπους της πολιτείας να γνωρίσουν τα διοικητικά στελέχη του Hadassah Israel.

Όσον αφορά την υλοποίηση, το Hadassah Medical Center Λεμεσού προχωρά με γοργούς ρυθμούς ώστε να ανοίξει μέσα στο 2022, ενώ σε ό,τι αφορά το Hadassah Health Park στη Λευκωσία, ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός.

Οι αντιπροσώποι του κολοσσού Igal Molad, Chairman του Hadassah Medical, ο Professor Weiss Yoram, CEO του Hadassah Israel, ο Tomer Gelbart, CEO του Hadassah Medical, καθώς και ο Medical Director του Hadassah Medical, Dr Itzhak Bareli από το Ισραήλ, θυγατρική του διεθνώς καταξιωμένου ιατρικού οργανισμού Hadassah Medical Organisation, συναντήθηκαν-μεταξύ άλλων-με τον Υπουργό Υγείας  Μιχάλη Χατζηπαντέλα, καθώς και με τους Αντρέα Παπακωνσταντίνου, Διευθυντή και Άθω Τσινοντίδη, Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του ΟΑΥ. Συναντήθηκαν επίσης με την Σάβια Ορφανίδου, αναπληρώτρια πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας της Βουλής.

reporter