Ποτάμια οι δρόμοι στην Πάφο με το που άρχισε η βροχή (Βίντεο)

Άρχισε ήδη να δείχνει τα δόντια της η αναμενόμενη για σήμερα κακοκαιρία, ξεκινώντας από την Πάφο. Όπως προειδοποίησε άλλωστε για σήμερα η μετεωρολογική εκδίδοντας κίτρινη προειδοποίηση με ισχύ από τις 06.00-17.00, αναμένονται μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείεται και η χαλαζόπτωση.

Σε βίντεο που άρχισαν από το πρωί να αναρτούν χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από την Πάφο, στην ιστοσελίδα ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ, οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει θυμίζοντας περισσότερο ποτάμια, και κάνοντας την κυκλοφορία των οδηγών ιδιαίτερα δύσκολη.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε συνολικά 20 κλήσεις για βοήθεια, σύμφωνα με ανάρτηση στο twitter του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή.  Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, κατόπιν αξιολόγησης χρειάστηκε να παράσχει βοήθεια η Πυροσβεστική στις 10 κλήσεις.  Για τη διεκπεραίωση των κλήσεων εργάζονται, όπως σημειώνει, τρία συνεργεία από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου.

Οι κλήσεις αφορούσαν αντλήσεις ομβρίων υδάτων από πλημμυρισμένους υπόγειους, ημιυπόγειους και ισόγειους χώρους. Επιπρόσθετα ο Δήμος Πάφου κατόπιν συνεννόησης ανταποκρίθηκε σε ανοίγματα οχετών ομβρίων υδάτων από πλημμυρισμένους δρόμους ως επίσης και υπονόμους.