Το βίντεο της εξαφανισμένης και τα αίματα στον εκσκαφέα – Φρικτό έγκλημα πίσω από το μυστήριο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μία σοβαρότατη υπόθεση διερευνούν οι Αρχές μετά την εξαφάνιση δύο γυναικών από το σπίτι τους στη Λάρνακα από τις 17 Νοεμβρίου 2021.

Στην υπόθεση έρχονται να προστεθούν και νέα τεκμήρια καθώς σήμερα Δευτέρα 29 Νοεμβρίου διενεργείται συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, με ειδικά εκπαιδευμένους ανιχνευτικούς σκύλους και drones.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από το εσωτερικό της εξοχικής κατοικίας και στο υπόγειο, έχουν εντοπιστεί και ίχνη αίματος σε εκσκαφέα που βρίσκεται έξω από το σπίτι με τις Αρχές να διερευνούν φρικτό έγκλημα πίσω από την εξαφάνιση μυστήριο.

Υπενθυμίζουμε ότι τα αίματα που έχουν εντοπιστεί μετά από επιστημονικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ανήκουν στη μία από τις δύο γυναίκες. Μετά και από την τελευταία εξέλιξη οι έρευνες εντατικοποιούνται και στην ευρύτερη περιοχή στην προσπάθεια να εντοπιστούν οι εξαφανισμένες.

Τεκμήρια και μαρτυρίες έρχονται να προσθέσουν πολλά κομμάτια στο παζλ που προσπαθούν να στήσουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας.

Ο 32χρονος Σύρος ως βασικός ύποπτος

Αρχική μαρτυρία τους οδήγησε στη σύλληψη 32χρονου Σύρου, ο οποίος είναι παντρεμένος με Ελληνοκύπρια και φαίνεται να ήταν το τελευταίο πρόσωπο που είδε τις δύο γυναίκες, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες τις είχε μεταφέρει σε εξοχική κατοικία στον Μονιάτη. Η εν λόγω κατοικία ανήκει σε Ελληνοκύπριο, ο οποίος διαμένει στη Λευκωσία και είχε δώσει κλειδιά στον 32χρονο Σύρο για να διενεργεί εργασίες.

Σε ανάκριση του ο 32χρονος παραδέχθηκε ότι βρισκόταν με τις δύο γυναίκες στο εξοχικό, ωστόσο ισχυρίζεται ότι της είχε μεταφέρει πίσω στο σπίτι τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος και οι δύο γυναίκες διέμεναν στο εξοχικό για τρεις ημέρες.

Οι δύο γυναίκες

Τα στοιχεία των δύο γυναικών είχαν δοθεί στην δημοσιότητα στις 20 Νοεμβρίου, καθώς είχε καταγγελθεί ότι απουσίαζαν από την οικία τους από τις 17 Νοεμβρίου.
Πρόκειται για τις ALRAEESI KHAIAT, 43 ετών και MARIIA GAZIBAGANDOVA, 33 ετών και οι δύο από τη Ρωσία. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η μία γυναίκα είχε φτάσει στην Κύπρο το καλοκαίρι και η άλλη πριν από ένα μήνα και διέμεναν μαζί σε διαμέρισμα στην Λάρνακα.

Η 43χρονη περιγράφεται ως εύσωμη, ύψους 1.60μ. περίπου, με ξανθά μακριά μαλλιά και καστανά μάτια και η 33χρονη, επίσης εύσωμη, ύψους 1.70μ. περίπου, με μαύρα μακριά μαλλιά και μαύρα μάτια.

Το αποκαλυπτικό βίντεο

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι μία εκ των δύο γυναικών είχε τραβήξει βίντεο κατά τη διαμονή της στο εξοχικό. Μάλιστα το εν λόγω βίντεο στη συνέχεια το είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

πηγή: TO THEMA ONLINE