Νέα στοιχεία για το θάνατο του άτυχου ψαρά που ξεψύχησε σε ταξί (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα στοιχεία προκύπτουν για το θάνατο του άτυχου συνταξιούχου ψαρά που ξεψύχησε σε ταξί ενώ βρισκόταν καθοδόν για το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, αφού προηγούμένως παραπέμφθηκε από το νοσηλευτήριο της Πόλης Χρυσοχούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας ζήτησε έκθεση γεγονότων για το τραγικό περιστατικό ενώ η Αστυνομία από την πλευρά της διερευνά το ενδεχόμενο ιατρικής αμέλειας.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 76χρονου κατέδειξε ότι ο θάνατός του επήλθε σε ρήξη σακοειδούς ανευρύσματος κοιλιακής αορτής.  Η νενομισμένη νεκροτομή  διενεργήθηκε από τους επί καθήκοντι ιατροδικαστές της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ενώ η οικογένεια δεν εκπροσωπήθηκε τελικά από οποιονδήποτε ιατροδικαστή. Επίσης λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Alpha, Κώστα Νάνο, ο 76χρονος μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο της Πόλης Χρυσοχούς και ο γιατρός που τον εξέτασε του συνέστησε να διακομιστεί με ασθενοφόρο. Ωστόσο ο 76χρονος αρνήθηκε λέγοντας ότι θα μεταβεί μόνος του την επόμενη ημέρα.

Ο άτυχος 76χρονος ενδεχομένως να είχε επισκεφθεί και ιδιώτη γιατρό καθώς μέσω του συστήματος του ΓεΣΥ εντοπίστηκε συνταγογράφηση για αντιβίωση.

πηγή: alphanews.live