4 τύποι άντρα με τους οποίους θα ταλαιπωρηθείς

 

Της Ζώης Αυγουστή

Το να βρεις τον τέλειο άντρα είναι λες και ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα, συμφωνούμε. Όμως ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Μπορεί να μην είναι ο τέλειος, αλλά το πιο σημαντικό είναι εσύ δίπλα του να είσαι ευτυχισμένη! Να είσαι καλά μαζί του, να έχει πολλά πράγματα τα οποία ζητάς και να μπορείς να βασιστείς πάνω του. Είπαμε άλλαξαν οι εποχές, όμως ο άντρας είναι άντρας πώς να το κάνουμε;

Συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε 4 τύπους ανδρών με τους οποίους δεν θα είσαι ευτυχισμένη και η συμβουλή μας είναι όσο είναι ακόμη νωρίς, να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια. 

1. Ο … μαμάκιας : Να έχει μια καλή σχέση με την μητέρα του δεν θέλουμε το αντίθετο. Όμως άλλο το να έχει μια καλή σχέση και άλλο το να μιλάνε στο τηλέφωνο 20 φορές και να ρωτάει τη μαμά του για τα πάντα! Όταν δεις τέτοιο τύπο, φύγε τρέχοντας γιατί θα σου κάνουν τη ζωή σου δύσκολη τόσο ο γιος όσο και η μάνα του, γιατί συνήθως τέτοιες μητέρες δεν καταλαβαίνουν πως ο γιος τους μπορεί να μεγαλώσει, να ερωτευτεί, να κάνει σχέση και να πάρει άλλη γυναίκα θέση στη καρδιά του! 

2. Βαριέται τη δουλειά: Μπορεί να μην είναι η πιο όμορφη στιγμή της ημέρας, μπορεί να μην νιώθεις κανείς τόσο όμορφα στη δουλειά, όσο την ώρα που ξεκουράζεται ή πηγαίνει για καφέ, όμως το να μισεί την καθημερινότητα του ή να βαριέται να δουλέψει είναι πολύ άσχημο και έχει αντίκτυπο και στη σχέση σας. Το να ακούς καθημερινά έναν άνθρωπο να σου λέει πόσο χάλια περνάει ή να μεταφέρει τα προβλήματα συνεχώς στο σπίτι και στη σχέση, σίγουρα δεν είναι ευχάριστο και δεν ξέρω πόσο θα το αντέξεις! 

3. Ο τύπος που θέλει συνέχεια να τον θαυμάζουν: Δεν είπαμε φυσικά να τον απαξιώνεις, αλλά όχι και κάθε φορά που μιλάει να θέλει να κάνεις λες και είναι ο….Σάκης! Αν θες να του τονώσεις την αυτοπεποίθηση, μπορείς να του πεις πόσο πολύ σου αρέσει κάτι που κάνει και ναι, είναι πολύ σημαντικό να θαυμάζεις τον σύντροφο σου αλλά καλό είναι να το κάνεις από μόνη σου και όχι επειδή στο επιβάλλει! 

4. Ο τύπος party-animal : Είναι όμορφο το να βγαίνετε έξω, να περνάτε καλά σε πάρτυ φίλων και νυχτερινά μαγαζιά, σε όλα όμως υπάρχει ένα μέτρο! Το να είναι τις περισσότερες νύχτες της βδομάδα έξω, πίνει και να ακυρώνονται τα πάντα λόγω hangover, δεν είναι και τόσο… φυσιολογικό! Όπως και το να μην περνάει καλά στο σπίτι μαζί σου, με μια καλή ταινία!