71 οι εξώδικες καταγγελίες ποδηλατικής αστυνόμευσης τον Μάρτιο στην Πάφο

Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς τους, τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης επαρχίας Πάφου προχώρησαν σε 71 εξώδικες καταγγελίες τον Μάρτιο του 2024, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου ανέφερε πως τον ίδιο μήνα πρόσφεραν σε 11 περιπτώσεις βοήθεια προς το κοινό, διεκπεραίωσαν καθήκοντα λήψης μέτρων ασφαλείας κατά τη διάρκεια πέντε εκδηλώσεων και παρείχαν σε επτά περιπτώσεις βοήθεια σε άλλα τμήματα και υπηρεσίες της ΑΔΕ Πάφου.

Επίσης, διενήργησαν συνολικά 18 ανακοπές και ελέγχους ύποπτων οχημάτων και προσώπων, παρείχαν συμβουλές σε ιδιοκτήτες καταστημάτων και άλλων υποστατικών για μέτρα ασφάλειας της περιουσίας τους και έδωσαν συμβουλές σε ντόπιους και τουρίστες όποτε χρειάστηκε.

Ακόμη διενήργησαν ελέγχους σε χώρους στάθμευσης για πρόληψη σπασίματος γυαλιών αυτοκινήτων και κλοπών απ’ αυτά.

Τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης προχώρησαν ακόμη κατά τον Μάρτιο στην αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής Γεροσκήπου και Χλώρακας, στην αστυνόμευση ποδοσφαιρικών αγώνων, σε πεζές περιπολίες στον εμπορικό τομέα της πόλης και στη φρούρηση ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου ισραηλινών συμφερόντων.

Πηγή: ΚΥΠΕ