Έρχεται το 4ο επεισόδιο της “Kick Off” με Άντρεα και καλεσμένο τον Τεχέρα

Το 4ο επεισόδιο της «Kick Off» με την Άντρεα Καφά έρχεται στα αθλητικά κανάλια Cablenet Sports με καλεσμένο τον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Σέρχιο Τεχέρα

Ο Ισπανός μέσος μίλησε για την μέχρι στιγμής παρουσία της ομάδας του στις εγχώριες διοργανώσεις, για το πως περιμένει τα φετινά πλέι οφ ενώ στάθηκε στα σημεία που χρίζουν βελτίωση στο αγωνιστικό πρόσωπο της «Κυρίας».

Παράλληλα, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής σχολίασε τις μαζεμένες απουσίες των συμπαικτών του ενώ χαρακτήρισε την Πάφο FC ως την δυσκολότερη αντίπαλο μέχρι στιγμής.

Επίσης, ο Σέρχιο Τεχέρα αναφέρθηκε και στην αγάπη και την στήριξη των φίλων της Ανόρθωσης αλλά και για την εμπειρία του να αγωνίζεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Σχολίασε, μεταξύ άλλων, την σχέση του με τον Εμίλιο Ενσούε, το κοινό παρελθόν του με τον τεχνικό της ομάδας Νταβίντ Γκαγιέγο αλλά και για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2026.

Αυτά και άλλα πολλά στο νέο επεισόδιο «Kick Off» με την Άντρεα Καφά, αυτό την Παρασκευή 16/02 αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια Cablenet Sports.

Δείτε το promo-βίντεο