Μπεμπέ: “Γι’ αυτό χαρήκαμε για τον Έμπο!” (video)

Ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος… τρελάθηκε μετά το γκολ του Έμπο Άντο, εξήγησε γιατί οι παίκτες της ΑΕΛ χάρηκαν διπλά για τον σκόρερ. Παράλληλα, τόνισε ότι τα προβήματα της Ανόρθωσης δεν θα πρέπει να αποπροσανατολίσουν την ομάδα του.

“Ήταν πολύ σημαντική νίκη, γιατί παίζαμε στην έδρα μας με μία ομάδα που βρίσκεται ψηλά και αυξήσαμε τη διαφορά στην κορυφή. Είχαμε κάποιες απουσίες και ποτέ δεν ξέρεις πώς θα σου βγει ένα παιχνίδι. Έχουμε μία καλή διαφορά για να συνεχίσουμε και να παλέψουμε μέχρι τέλους”, είπε αρχικά στο Balla ο Λουτσιάνο Μπεμπέ.

“Πιστεύω ότι με την καλή δουλειά μας πήραμε τη νίκη. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να μπει στην περιοχή μας. Και χαρήκαμε πολύ γιατί ο Έμπο που είχε κάνει το πέναλτι στο παιχνίδι στη Λάρνακα σ’ αυτό το ματς πέτυχε το νικητήριο γκολ”, πρόσθεσε, κάνοντας ειδική αναφορά στον Έμπο Άντο που εξιλεθώθηκε για τη… γκάφα του στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Αναφερόμενος στους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και δίνουν πολύτιμουε βαθμούς στην ΑΕΛ, ο Μπεμπέ υποστήριξε: “Όλοι οι παίκτες που μπαίνουν και παίζουν μας βοηθούν. Ο Έμπο σ’ αυτό το ματς, ο Φουάντ σε άλλο, όλοι μπαίνουν και πετυχαινουν καθοριστικά γκολ που μας δίνουν βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουμε για την κατάκτηση του τίτλου”.

Ο “κοντός” μίλησε και για το ντέρμπι που ακολουθεί απέναντι στην Ανόρθωση, τονίζοντας ότι η κατάσταση της αντιπάλου κρύβει παγίδες: “Είναι επικίνδυνο, γιατί προφανώς και η Ανόρθωση θα θέλει να κερδίσει και να αλλάξει το κλίμα. Ανεξάρτητα από την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η Ανόρθωση, έχουμε αυτοπεποίθηση αλλά θα πρέπει να είμαστε και έξυπνοι για να κερδίζουμε τα παιχνίδια στη μάχη του τίτλου”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις στο balla.com.cy