Ένταση και πάθος στην πρεμιέρα του Πάμπου (videos)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν σταμάτησε λεπτό να δίνει οδηγίες στους παίκτες του, να τους επιβραβεύει σε κάθε σωστή τους ενέργεια και… να χτυπιέται σε κάθε χαμένη ευκαιρία στην επίθεση. Δείτε videos με τις αντιδράσεις του.

Το Balla ήταν ένα από τα ελάχιστα Μέσα που βρέθηκαν στο ΓΣΠ στο παιχνίδι της Εθνικής με τη Βόρειο Ιρλανδία και σας μεταφέρει την εικόνα του Πάμπου Χριστοδούλου στην πρεμιέρα του. 

Μία νέα αρχή πραγματοποιεί η Εθνική, η οποία άφησε κάποια θετικά δείγματα γραφής. Κράτησε τη μπάλα σε κάποια σημεία του αγώνα και έγιναν όμορφοι συνδυασμοί, με την Εθνική να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για γκολ, αλλά να εμφανίζει το μόνιμο τελευταία πρόβλημα στο γκολ. “Εθνική που δημιουργεί ευκαιρίες έχει μέλλον”, δήλωσε ο Πάμπος μετά το φιλικό. Κρατάει τη θετική πλευρά και ψάχνει λύσεις στη δυστοκία της ομάδας λοιπόν. Στα θετικά και το γεγονός ότι δεν είδαμε αδιάφορους παίκτες στο γήπεδο… 

Στο τέλος του αγώνα ο Πάμπος περίμενε να χαιρετήσει έναν προς έναν όλους τους διεθνείς πριν επιστρέψει κι αυτός στα αποδυτήρια. Στα videos μπορείτε να δείτε τις αντιδράσεις του Πάμπου Χριστοδούλου, τις συνεχείς οδηγίες προς τους παίκτες, την επιβράβευση πρoς αυτούς, αλλά και την απογοήτευση μετά από χαμένες ευκαιρίες.

 

Δείτε τα βίντεο στο balla.com.cy