ΑΠΟΕΛ: Το πλάνο του… τίτλου


Κάνε τα ψώνια σου άνετα, γρήγορα, εύκολα στο Odelo! Κέρδισε 20€ στις πρώτες σου αγορές!

Το ΑΠΟΕΛ φτάνει στον τελικό των τελικών με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία ότι στο τέλος αυτός θα σηκώσει την κούπα.

Ο Γιώργος Δώνης έχει καταλήξει στο πλάνο της νίκης, οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να αποχωρήσουν πρωταθλητές από το γήπεδο, η διοίκηση πιστεύει στην ιδανική ολοκλήρωση του come back, οι φίλαθλοι ανυπομονούν να βρεθούν το βράδυ στο εξώστη.


Διαβάστε επίσης

ΑΕΛ: Ο “δρόμος” προς το τρόπαιο είναι ένας… να μην χάσει

ΑΕΛ: Στην… πηγή από το Δεκέμβρη (videos) – Δείτε βίντεο από τους 35 αγώνες πρωταθλήματος της ΑΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Θα τα… σπάσει όλα; (videos) – Δείτε βίντεο από τους 35 αγώνες πρωταθλήματος του ΑΠΟΕΛ


Η δυσκολία του αγώνα προφανής! Σε αντίθεση με την ΑΕΛ που παίζει για δύο αποτελέσματα, ο ΑΠΟΕΛ παίζει για ένα. Χρειάζεται μόνο νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής. Και η πίεση είναι διπλή, γιατί σε περίπτωση ήττας δεν χάνει μόνο το πρωτάθλημα, αλλά εκτός απρόοπτου και το δεύτερο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Αλλά οι “γαλαζοκίτρινοι” γνωρίζουν από πίεση. Στην ομάδα υπάρχουν έμπειροι παίκτες, από τους οποίους όλοι περιμένουν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν κατακτήσει ποτέ πρωτάθλημα. Και ο δικός του ενθουσιασμός είναι χρήσιμος. Σε έναν “τελικό”, κανείς δεν είναι περιττός.

Οι παίκτες φτάνουν “φτιαγμένοι” στο μεγάλο παιχνίδι και φρόντισαν γι’ αυτό και οι φίλοι της ομάδας που πήγαν μαζικά στην προπόνηση της Πέμτης να τους στηρίξουν, χωρίς μάλιστα η προπόνηση να είναι ανοιχτή. Θέλουν πολύ τον τίτλο και θα μοχθήσουν για να τον κατακτήσουν απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο.

Ο Γιώργος Δώνης κατέστρωσε τα πλάνα του με μία σημαντική απουσία, αυτή του Στάθη Αλωνεύτη που δεν κατάφερε να βρεθεί καν στην αποστολή του ντέρμπι. Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα παρατάξει την καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ενδεκάδα. Και περιμένει από τους παίκτες του, τους οποίους αποθέωσε μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση, να κάνουν την τελευταία φετινή υπέρβασή τους σε ένα πρωτάθλημα που τον Οκτώβριο σχεδόν όλοι θεωρούσαν χαμένη υπόθεση.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Ούρκο Πάρντο, με τους Μάριο Σέρτζιο και Μάριο Αντωνιάδη στα άκρα της άμυνας. Ο Μαρσέλο Ολιβέιρα αναμένεται να επιστρέψει στο κέντρο άμυνας, δίπλα στον Γκιλιέρμε Αμορίν, αφηνοντας τον Κακά στον πάγκο. Ο Νούνο Μοράις θα έχει στο πλευρό του τον Βινίσιους, με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη δεξιά και πιθανότερο αντικαταστάτη του Αλωνεύτη αριστερά τον Τιάγκο Γκόμες: αν και δεν είναι κλασικός ακραίος, κερδίζει έδαφος λόγω φόρμας, αλλά και επειδή ο Μαντούκα δεν χρησιμοποιείται στα άκρα από τον Δώνη, ενώ ο Αλεξάνδρου δεν φαίνεται να κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Το επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Τόμας Ντε Βινσέντι και Γκουστάβο Μαντούκα. Παρά την πολύ καλή κατάσταση του Σέρινταν, αναμένεται να πάρουν θέση στην ενδεκάδα οι δύο παίκτες που έχουν πετύχει 25 γκολ.

Πηγή: balla.com.cy