Ομόνοια: Μετράει η ουσία…


Κάνε τα ψώνια σου άνετα, γρήγορα, εύκολα στο Odelo! Κέρδισε 20€ στις πρώτες σου αγορές!

Το βράδυ της Πέμπτης η ομάδα του Κώστα Καιάφα έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του κ. Ζαχαριέφσκι, με τους «πράσινους» να διατηρούν το τίτλο του φαβορί. Φαβορί ναι μεν στα χαρτιά αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο. 

Η νέα Ομόνοια του Καϊάφα δεν έπεισε και τόσο στο τελευταίο παιχνίδι με την Μπούντουνοστ, κάτι που θα επιδιώξει να το κάνει αύριο βράδυ, σε συνδυασμό παράλληλα με τη νίκη. Το γράψαμε αρκετές φορές ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας για την ομάδα που έχτισε ο Καιάφας, γι’ αυτό και στον αγώνα με την Μέταλουργκ δεν θα μετρήσει τόσο το θέαμα και η ποιότητα παιχνιδιού, αλλά η ουσία που δεν είναι άλλη από το σκορ που θα δώσει στην Ομόνοια γερές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση. 

Μία νίκη στο ΓΣΠ μπροστά από αρκετές χιλιάδες κόσμο είναι το ιδανικότερο σενάριο, ενόψει του επαναληπτικού της επόμενης εβδομάδας στα Σκόπια. Η Ομόνοια διαθέτει στο ρόστερ της ορισμένους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές που θα έχουν την περισσότερη ευθύνη της εξέλιξης του αγώνα. 

Τώρα όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του κόουτς θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με τους αγώνες του β’ γύρου των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ. Πολύ πιθανό να δούμε για πρώτη φορά τον Φοφανά σε επίσημο παιχνίδι, όπως και το Νούνο Ασίς να ξεκινάει βασικός, αφού ο 36χρονος δείχνει πανέτοιμος και χτυπάει την πόρτα για θέση στην εντεκάδα. Θέση στην εντεκάδα διεκδικούν επίσης εκτός απρόοπτου και ο Μίλαν Στεπάνοφ και ο Πότε. Ο Στεπάνοφ θα συστηθεί για πρώτη φορά στο κοινό της Ομόνοιας, με τον πολύπειρο Σέρβο κεντρικό αμυντικό να δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Πηγή: balla.com.cy