ΑΕΛ: Πρώτη “γεύση” από “άρωμα” Ρωσίας (pics)


Κάνε τα ψώνια σου άνετα, γρήγορα, εύκολα στο Odelo! Κέρδισε 20€ στις πρώτες σου αγορές!

Λόγω κάποιου προβλήματος που προέκυψε με την πτήση και το αεροπλάνο με το οποίο αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΛ η ώρα 13:05 ορισμένα «μέλη» της γαλαζοκίτρινης αποστολής αναχώρησαν λίγο αργότερα από το αεροδρόμιο Λάρνακας με προορισμό την Αγία Πετρούπολη. Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές, Ανδρέας Σταύρου, Λέανδρος Λίλλης, Ευάγγελος Γεωργίου, Ανδρέας Κυριάκου, καθώς και οι φροντιστές, Μιχάλης Κλαδάς και Ανδρέας Κακουλής, μαζί με ορισμένους φιλάθλους της Λεμεσιανής ομάδας αναχώρησαν η ώρα 15:30 για τη Ρωσία, με πρώτη άφιξη στη Μόσχα όπου για δύο ώρες ανέμεναν στην πρωτεύουσα της χώρας και μετά πήραν άλλο αεροπλάνο για την Αγία Πετρούπολη φθάνοντας αργά το βράδυ, κοντά στα μεσάνυχτα, στον τελικό τους προορισμό.

Πέρα των τεσσάρων Κύπριων ποδοσφαιριστών όλοι οι άλλοι παίκτες του Ιβάιλο Πέτεφ συμμετείχαν κανονικά στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ επί Ρωσικού εδάφους.

Η ΑΕΛ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της, για το παιχνίδι ρεβάνς με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, την Τρίτη με προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας. Η προπόνηση της ΑΕΛ είναι προγραμματισμένη για η ώρα 19:00 (20:00 ώρα Ρωσίας) ενώ 45 λεπτά νωρίτερα ο Ιβάιλο Πέτεφ θα παραθέσει δημοσιογραφική διάσκεψη.

Ο Βούλγαρος τεχνικός είπε αρκετά στους παίκτες του το Σάββατο μιας και θέλησε να τους «μαζέψει» σε ξενοδοχείο της Λεμεσού και από το πρωί μέχρι το μεσημέρι της μέρας τους έκανε μπόλικη βιντεοθεραπεία του αντιπάλου, της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, για το ποιες συνθήκες πρόκειται να αντιμετωπίσουν την Τετάρτη στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου Πετρόβσκι.

Ψυχραιμία, ηρεμία, υπομονή, συγκέντρωση, σοβαρότητα, καθαρό μυαλό είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που τόνισε ο Βούλγαρος τεχνικός στους παίκτες του για να προσέξουν στο παιχνίδι και σε καμία περίπτωση να μην επηρεαστούν από το προβάδισμα που έχει η ΑΕΛ με το σκορ του σκορ του πρώτου αγώνα, το 1-0 που κέρδισε στο Αντώνης Παπαδόπουλος την περασμένη Τετάρτη με το γκολ του Γκιγκίεβιτς.

Όσον αφορά τα κορυφαία διοικητικά στελέχη της ΑΕΛ, Ανδρέα και Χρύση Σοφοκλέους, οι δυο τους ταξίδεψαν πιο νωρίς από την αποστολή για το εξωτερικό μιας και υπήρχαν κάποιοι επαγγελματικοί λόγοι που τους «οδήγησαν» πρώτα στο Κίεβο στην Ουκρανία και με την ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων τους εκεί θα «έπαιρναν το δρόμο» προς την Αγία Πετρούπολη.

 

Πηγή: balla.com.cy