ΑΠΟΕΛ: Δήλωσε και τους… βασικούς και τα δεύτερα η Άαλμποργκ!


Κάνε τα ψώνια σου άνετα, γρήγορα, εύκολα στο Odelo! Κέρδισε 20€ στις πρώτες σου αγορές!

Σημερινά δημοσιεύματα στη Δανία αναφέρουν ότι η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ έχει δηλώσει και… ερασιτέχνες για να είναι καλυμμένη σε περίπτωση που τελικά γίνει η απεργία!

“Έχουμε πάρει τα μέτρα μας. Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο να παίξουμε σε τέτοιο επίπεδο χωρίς τη βασική ομάδα μας και πολλοί από τους παίκτες που δηλώσαμε στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρίσκονταν σε μία τέτοια λίστα. Αλλά σε μία τέτοια κατάσταση όπου υπάρχει ο κίνδυνος της κόντρας, οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα”, δήλωσε στην εφημερίδα Ekstra Bladet ο τεχνικός διευθυντής της Άαλμποργκ, Άλαν Γκάαρντ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση ανάμεσα στους Δανούς παίκτες και την Ομοσπονδία και το ενδεχόμενο της απεργίας παραμένει ορατό, όσο… απίθανο κι αν φαντάζει να αγωνιστούν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ με τα δεύτερα ουσιαστικά η Άαλμποργκ,. η Κοπεγχάγη και η Μίντιλαντ. Οι Δανοί παίκτες αντιδρούν σε ζητήματα που άπτονται της ασφαλιστικής τους κάλυψης και επιμένουν ότι θα φτάσουν στα άκρα, έστω κι αν αυτό ζημιώνει απίστευτα τις ομάδες.

Όπως σημειώνουν οι Δανοί, οι τρεις ομάδες που συμμετέχουν στην Ευρώπη δήλωσαν τις λίστες τους για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ με αρκετούς… ερασιτέχνες. Στέκονται ιδιαίτερα στις δύο ομάδες που παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, σημειώνοντας και τη διαφορά τους: η Άαλμποργκ δήλωσε μία λίστα γεμάτη ερασιτέχνες, ενώ η Κοπεγχάγη έχει οχτώ παίκτες που δεν είναι μέλη της Ένωσης Δανών ποδοσφαιριστών (Andreas Cornelius, Nicolai Jørgensen, Youssef Toutouh, Yones Felfel, Daniel Amartey, Franco Mussis, Danny Amankwaa kai Tom Högli) κι έτσι δήλωσε λιγότερους “ερασιτέχνες” σε περίπτωση που γίνει η απεργία και θα μπορεί να έχει πιο ανταγωνιστική ομάδα.

Σε ερώτηση της Ekstra Bladet για τα ονόματα που δήλωσε η Άαλμποργκ στη λίστα για τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ήταν… αποστομωτικός: “Δηλώσαμε όλους τους παίκτες μας, αλλά για κάθε ενδεχόμενο δηλώσαμε και νεαρούς παίκτες που δεν έχουν ακόμη επαγγελματικά συμβόλαια”.

Και ο δανέζικος Τύπος πάντως τονίζει ότι θα πρέπει να επικρατήσει η λογική, να βρεθεί η λύση και να αγωνιστούν κομπλέ οι τρεις εκπρόσωποί τους στην Ευρώπη.

Πηγή: balla.com.cy