“Σόδομα και Γόμορρα” σε οικία στη Λεμεσό

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», πόρτες και παράθυρα ξεχαρβαλωμένα, ροδιές και άλλα δέντρα στην αυλή έχουν γονατίσει καλύπτοντας με τα κλαδιά τους ακόμα και το πεζοδρόμιο αφού, κανένας δεν τα έχει περιποιηθεί για πολύ καιρό.Αυτό το σκηνικό κάνει την συγκεκριμένη περιοχή ακόμη πιο αποκρουστική.

Από αυτά όλα τα αντικείμενα που υπάρχουν μέσα και έξω από το σπίτι ,αναδύεται μια δυσάρεστη μυρωδιά με μεγάλη ακτίνα στη γειτονιά, η οποία μέρα με την μέρα γίνεται όλο και πιο ανυπόφορη, ιδιαίτερα τώρα που οι θερμοκρασίες είναι στα ύψη και η υγρασία που χαρακτηρίζει την Λεμεσό, φτάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα ακόμα μια αργά το βράδυ.

«Οι μύγες είναι σαν τις μέλισσες και για να βγει κανείς έξω από το σπίτι, πρέπει να κρατά την μύτη του», αναφέρουν χαρακτηριστικά κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής.

Εκφράζοντας την αγανάκτησή  τους, τόσο για την κατάσταση που τους περιβάλλει για τόσο καιρό τώρα όσο, και για την αδιαφορία που έχουν επιδείξει μέχρι σήμερα αρμόδιοι, οι κάτοικοι αναφέρουν ακόμα πως «εδώ μέσα γίνονται και όργια» και πως μέσα στην εγκαταλειμμένοι οικία  γίνεται η κάθε είδους παρανομία.

Συγκεκριμένα αναφέρουν, πως μπαινοβγαίνουν διάφοροι, κυρίως τις νύκτες, «πίνουν, μεθούν και ποιος ξέρει τι άλλο κάνουν».

Έχει διαπιστωθεί ακόμη ότι το σπίτι, έχει μετατραπεί σε καταφύγιο αστέγων «που αν κρίνουμε από τις φωνές τους, είναι αλλοδαποί».