Ερμής: Αυτή την φορά να “αποδράσει” με το διπλό από το ΓΣΠ

 {loadposition ba_textlink}

Ο Ερμής στο ντέρμπι της ημέρας έχει να αντιμετωπίσει την Ομόνοια στο ΓΣΠ και μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ δεν ψάχνει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο με κοινούς στόχους, που θα παλέψει και αυτός για μια θέση στην πρώτη εξάδα.

Οι «φτεροπόδαροι» με την πετυχημένη συνταγή της περασμένης σαιζόν, όπου σε δύο επισκέψεις τους στη πρωτεύουσα δεν έχασαν και με παρόμοια εμφάνιση όπως αυτή με την Ανόρθωση όπου έδειξαν τις δυνατότητες που διαθέτουν ως ομάδα θα προσπαθήσουν για το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι, θέλοντας να φύγουν από την Λευκωσία με τους τρεις βαθμούς στο τσεπάκι τους.

Ο Νικόδημος Παπαβασιλείου αλλά και οι ποδοσφαιριστές του δεν μπορούν να πάρουν ανάσα, αφού είναι το πέμπτο συνεχόμενο ντέρμπι και μάλιστα τρίτο εκτός έδρας με τον ίδιο να προσπαθεί να κρατήσει με κάθε τρόπο σε εγρήγορση του παίκτες του. Το ματς με τους «πράσινους» δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού για τον αντίπαλο το σημερινό παιχνίδι είναι ένα κομβικό σημείο για την μετέπειτα πορεία του.

Το κλίμα στην ομάδα της Αραδίππου είναι πολύ καλό και άπαντες στην οικογένεια του Ερμή είναι αισιόδοξοι πως μπορούν να πετύχουν την νίκη στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που αν γίνει θα προσδώσει μια δυναμική και αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας, ενώ παράλληλα η διακοπή θα έρθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μοναδική αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι με την ΑΕΚ αναμένεται είναι ο Ονίλο, ο οποίος θα πάρει την θέση του τραυματισμένου Στέλιου Δημητρίου.

Πιθανή ενδεκάδα:

Μποκατίνοφ, Παουλίνιο, Ουόν, Ντε Πίνα, Τσίνα, Ταραλίδης, Παλαζουέλος, Μοράν, Αζεβέδο, Ιμπραΐμι, Ονίλο

Πηγή: balla.com.cy