Έ.Παπαβασιλείου: “Είχα σκεφτεί το γάμο στο παρελθόν”


 

Για το θέμα του γάμου και το πότε σκέφτηκε να παντρευτεί κάποιον σύντροφό της μίλησε η Έλενα Παπαβασιλείου σε συνέντευξή της στο “Μίλα”.

“Είχε τύχει να το σκεφτώ με μια σχέση μου στο παρελθόν, αλλά το… ξεσκέφτηκα. Γιατί νομίζω ότι δε θα ταιριάζαμε για να κάνουμε μια οικογένεια. Πιστεύω ότι ένας γάμος θέλει λιγότερες εντάσεις. Ήταν μια παθιασμένη σχέση, όμως πιστεύω ότι σε ένα γάμο πρέπει να συνυπάρχουν δύο άνθρωποι γαλήνια, να δημιουργήσουν ένα όμορφο περιβάλλον για τα παιδιά τους για να μπορούν να γεράσουν και μαζί. Τα έντονα πάθη και οι σχέσεις πάθους νομίζω ότι είναι πολύ ωραία να τα ζεις και να τα αισθάνεσαι, αλλά δε νομίζω ότι μπορείς να ζεις σε τέτοιο συναισθηματικό άκρο για όλη σου τη ζωή”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στην αρχή της σεζόν πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τη συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή “Μες την καλή χαρά”. Η Έλενα ξεκαθαρίζει πως γράφτηκαν… τέρατα τα οποία την είχαν στεναχωρήσει πολύ. “Άνθρωπος είμαι, δεν είμαι αναίσθητη, αν και μερικές φορές εύχομαι να ήμουν”.

Πρότυπό της είναι η μητέρα της καθώς σπούδασε, έκανε οικογένεια και επέστρεψε μαζί με εκείνη και την άλλη της κόρη στην Ελλάδα όταν χώρισε από τον άνδρα της.

“Στα 12 μου όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα ένιωσα ότι ανήκω εδώ. Ήξερα από την αρχή ότι είμαστε εγώ και η μητέρα μου μόνες μας”, κατέληξε.

Για περισσότερες ειδήσεις www.cosmo.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας