Οργανωμένοι Ομόνοιας: Έφτασαν στα όρια τους…

{loadposition ba_textlink}

Η Ομόνοια βρίσκεται σε κρίση από την αρχή του πρωταθλήματος, η ήττα από τον Απόλλωνα ήταν απλά η αποκορύφωση αυτής της κατάστασης που δημιουργήθηκε στην Ομόνοια.

Το βάρος πλέον πέφτει περισσότερο στη διοίκηση και μετά στους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο. Αυτό ήταν ξεκάθαρο και από την αγανακτισμένη γεμάτο θυμό ανακοίνωση της Θύρας 9, όπου έδινε περιθώριο μέχρι σήμερα για να παραιτηθεί σύσσωμη η διοίκηση του Δώρου Σεραφείμ. Η απειλητική κατά κάποιο τρόπο ανακοίνωση της Θύρας 9 δεν φαίνεται να επηρέασε το ΔΣ των ‘πρασίνων’, οι οργανωμένοι όμως του ‘τριφυλλιού’ το τόνισαν ξεκάθαρα: «Δίνουμε διορία, μέχρι την Παρασκευή, όπως σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο ανακοινώσει την παραίτηση του. Σε αντίθετη περίπτωση η οργανωμένη μας κερκίδα θα κλιμακώσει τις αντιδράσεις και αυτή τη φορά να είναι σίγουροι οι καταστροφείς της ομάδας μας πως αυτό που θα βρουν μπροστά τους θα είναι χωρίς προηγούμενο».

Με την εκλογή του Δώρου Σεραφείμ, ο κόσμος της Ομόνοιας ευελπιστούσε ότι θα αλλάξουν άρδην τα πράγματα στο σωματείο. Με το πέρασμα του χρόνου όμως δεν βλέπουν να γίνονται ουσιαστικές αλλαγές και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που απαιτούν την παραίτηση σύσσωμου του ΔΣ. Με απλά κυπριακά νιώθουν ότι μόνοι τους τα λένε, μόνοι τους τα ακούνε! Όπως ούτε στις προηγούμενες διοικήσεις έτσι και στην υπάρχουσα διοίκηση του κ. Σεραφείμ δεν υπάρχει οικονομική εξυγίανση ούτε αγωνιστική ανάκαμψη! Όλα αυτά δηλαδή που τους υποσχέθηκαν με την εκλογή τους!

Οι οργανωμένοι αλλά και ο κόσμος γενικά έχει βαρεθεί να ακούει ψεύτικες υποσχέσεις και κούφια λόγια που ποτέ δεν πραγματοποιούνται. Θέλουν αλλαγή και θα συνεχίσουν να την ζητούν, μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν, για το καλό της Ομόνοιας και μόνο!

Πηγή: balla.com.cy