4G τώρα και στην Κύπρο από την PrimeTel!

{loadposition ba_textlink}

Σε δηλώσεις του , Ο κ Θεοδόσης Θεοδοσίoυ, Chief Commercial Officer της εταιρείας PrimeTel, ανέφερε ότι «Οι συνδρομητές απαιτούν καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών όπου κι αν βρίσκεσαι, υψηλότερη ταχύτητα (download/upload), Χωρίς αναμονή & buffering. Η PrimeTel ανταποκρίνεται και επενδύει στο μέλλον αναβαθμίζοντας διαρκώς το δίκτυο και τις τεχνολογίες της».

Η εταιρεία είναι πλέον σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες κινητής 4ης γενιάς, με ταχύτητες Mobile Internet που σε πρώτη φάση θα φτάνουν τα 70 Μbps

Οι συνδρομητές Συμβολαίου & Καρτοκινητής PrimeTel, που διαθέτουν συσκευή 4G/LTE και κάνουν χρήση Mobile Internet θα μπορούν να απολαμβάνουν απίστευτες ταχύτητες εκμεταλλευόμενοι πλήρως τις δυνατότητες του νέου δικτύου 4ης γενιάς χωρίς επιπλέον χρέωση.

Το δίκτυο 4G επιτρέπει πολλαπλάσιες ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο, χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, βελτιώνοντας σημαντικά την διαδικτυακή εμπειρία των πελατών.

Πρόθεση της PrimeTel είναι να προχωρήσει στην ευρεία γεωγραφική και πληθυσμιακή κάλυψη σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της Κύπρου.

Οι πελάτες που ενδιαφέρονται για 4G υπηρεσίες ή συσκευές μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα PrimeTel και Public ή να στείλουν μήνυμα στο 8585 κι ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα επικοινωνήσει άμεσα.

4G από την PrimeTel, απίστευτα γρήγορο mobile internet!