Nτέιβιντ Μπάροους: “Ευχαριστώ τους Κύπριους ψηφοφόρους”

{loadposition ba_textlink}

Ευχαριστήριο μήνυμα στους 22.625 ψηφοφόρους που τον τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 7ης Μαΐου στη Βρετανία, σημειώνοντας ότι πολλοί εξ αυτών ήταν Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριοι, απηύθυνε ο επανεκλεγείς βουλευτής στην περιφέρεια Enfield Southgate του βορείου Λονδίνου Ντέιβιντ Μπάροους.

Ο Συντηρητικός βουλευτής επανέλαβε στο μήνυμά του ότι δεσμεύεται να αγαπά την υπηρεσία προς τους πολίτες και όχι την εξουσία, να ενδιαφέρεται για τους άλλους και να είναι μία δυνατή φωνή για την περιφέρειά του στο βρετανικό κοινοβούλιο. Συμπλήρωσε ότι είναι σημαντικό που μια κυβέρνηση Συντηρητικών θα έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο της ανάκαμψης προς όφελος και της περιοχής του.

Ο κ. Μπάροους θέλησε επίσης με το μήνυμά του να μνημονεύσει την προσφορά των δύο άλλων πρώην βουλευτών της ευρύτερης περιοχής του Enfield και στενών φίλων της Κύπρου, τον Άντι Λοβ των Εργατικών και τον Νικ ντε Μπουά των Συντηρητικών. Ο κ. Λοβ αποφάσισε μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες να μην επαναδιεκδικήσει την έδρα της περιφέρειας του Edmonton, ενώ ο κ. Ντε Μπουά έχασε για περίπου χίλιες ψήφους την έδρα του Enfield North.

Ιδιαίτερα για τον Νικ ντε Μπουά, ο κ. Μπάροους ανέφερε στο μήνυμά του ότι θα λείψει από πολλούς στο Enfield, ως βουλευτής με ακεραιότητα, ειλικρίνεια και με μία κληρονομιά πραγματικών επιτευγμάτων.

«Προσβλέπω στη δική σας αντιπροσώπευση στη Βουλή των Κοινοτήτων και στην εκπροσώπηση των Συντηρητικών στο Enfield για την επόμενη πενταετία. Θα συνεχίσω να είμαι μία δυνατή φωνή για την Κύπρο και θα κάνω ό,τι μπορώ για να υποστηρίξω μία δίκαιη και διαρκή επανένωση της Κύπρου», καταλήγει το ευχαριστήριο μήνυμα του Ντέιβιντ Μπάροους προς τους κυπριακής καταγωγής ψηφοφόρους του.

Πηγή: KYΠΕ