ΑΕΛ: Ο σκασμένος, αλλά κύριος Χριστάκης και ο βουρκωμένος Σιέλης (vid)

{loadposition ba_textlink}

Περίμενε πώς και πώς αυτόν τον τελικό του Κυπέλλου ο Χριατάκης Χριστοφόρου, αφού γνώριζε ότι η κατάληξή του θα επηρέαζε και την ΑΕΛ της νέας σεζόν. Το τελικό σφύριγμα τον βρήκε σκασκένο! Δίπλα του απογοητευμένοι και οι ποδοσφαιριστές. Ο Βαλεντίνος Σιέλης βουρκωμένος.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου ήθελε το Κύπελλο και για να κλείσει καλά η χρονιά και για να ξεκινήσει η επόμενη με τους καλύτερους οιωνούς. Γνωρίζει ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του μεγάλο μπάτζετ και ότι θα πρέπει να φτιάξει μία ανταγωνιστική ομάδα χωρίς να έχει… απεριόριστο μπάτζετ. Αλλά γνώριζε επίσης ότι θα ήταν καλύτερα τα πράγματα, αν η ομάδα κατακτούσε το Κύπελλο και έβγαινε στην Ευρώπη.

Η απώλεια του Κυπέλλου και κυρίως η βαριά τιμωρία που περιμένει την ΑΕΛ λόγω των σοβαρών επεισοδίων φέρνει την ομάδα σε πολύ δύσκολη θέση και δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο το έργο του προπονητή της.

Ο Χριστάκης ήταν σκασμένος στον πάγκο μετά το τέλος του αγώνα. Αμίλητος. Αλλά κύριος. Όση στενοχώρια κι αν είχε, έμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι να σηκώσει το τρόπαιο ο Κυπελλούχος ΑΠΟΕΛ και τον χειροκρότησε. Κατάπιε την απογοήτευσή του και τήρησε το fair play, όπως “επιβάλλεται” αλλά δεν τηρείται πάντα από τους ηττημένους, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και διεθνώς.

Σκασμένοι στον πάγκο ήταν και οι παίκτες της ΑΕΛ. Ο Βαλεντίνος Σιέλης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά και ήταν βουρκωμένος… Δείτε το χαρακτηριστικό videο στο Balla:

Πηγή: balla.com.cy