Βαρνάβα: Πανηγυρική επιβεβαίωση πρότασης Λιλλήκα για ΦΑ

 


 

Διαβάστε επίσης, “Οικολόγoι: Καλούν τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες” και “Εφημερίδες: «Κρίνει τις εκλογές το επόμενο 48ωρο»”.


 

Ο Γιώργος Βαρνάβα δήλωσε ότι οι αντιδράσεις των επιτελείων Αναστασιάδη – Μαλά, και των ηγεσιών ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ στην αποκάλυψη ότι επενδυτικό ταμείο του Ντουμπάι επέδειξε ενδιαφέρον για προαγορά φυσικού αερίου από το οικόπεδο 12, αποδεικνύει ένα και μόνο πράγμα, «την ταραχή και την απογοήτευση τους για την πανηγυρική επιβεβαίωση της πρότασης Γιώργου Λιλλήκα για γρήγορη αξιοποίηση του φυσικού αερίου για να αποφύγουμε τη δυστυχία και την οικονομική υποδούλωση».

Σε δηλώσεις του στα γραφεία της ΕΔΕΚ, ο Γιώργος Βαρνάβα είπε ότι τόσο το ενδιαφέρον του επενδυτικού ταμείου του Ντουμπάι όσο και η αγορά από τις ισραηλιτικές εταιρείες ΝΤΕΛΕΚ και ANVER, του 30% του μεριδίου της NOBLE στο οικόπεδο 12, «θρυμματίζουν και καταρρίπτουν την μικρόψυχη αντιμετώπιση της πρότασης του Γιώργου Λιλλήκα από τους ανθυποψηφίους του και πολιτικά κόμματα».

«Είναι φανερό αυτό που καθημερινά επιβεβαιώνεται πανηγυρικά, ότι μπορούμε και πρέπει να αξιοποιήσουμε τον φυσικό πλούτο της χώρας μας για να αποδεσμευθούμε τάχιστα από τους επαχθείς όρους του μνημονίου» ανέφερε ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΔΕΚ.

Για να προσθέσει πως η πρόταση Γιώργου Λιλλήκα επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά και πως «όσοι μικρόψυχα προσπάθησαν να την αμφισβητήσουν είναι τώρα ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι».

Πηγή ΚΥΠΕ