Ανόρθωση: Το Σαββατοκύριακο φέρνει εξελίξεις

{loadposition ba_textlink}

Αναμφίβολα, η αναμέτρηση λόγω της δυναμικότητα του αντιπάλου, δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Αντρέ Πάους, να δει τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του. Η προετοιμασία βρίσκεται ακόμη στα πρώτα στάδια, οπότε θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει τα όσα δεν του έχουν αρέσει στην ομάδα του.

Στα μεταγραφικά, στην Ανόρθωση εδώ και μέρες βρίσκονται στην αναμονή. Από όσα διαρρέονται, στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι σε προχωρημένες επαφές με αρκετούς στόχους και απλά αναμένουν απαντήσεις. Εκφράζεται η αισιοδοξία πως ίσως προκύψουν εξελίξεις μες το Σαββατοκύριακο. Μια από αυτές τις περιπτώσεις, είναι αυτή του Βραζιλιάνου δεξιού ακραίου αμυντικού Γκάμπριελ. Ο ποδοσφαιριστής ψάχνει τρόπο για να πάρει την ελευθέρα του από την Ζιλ Βιθέντε. Παρά την καθυστέρηση που παρατηρείται, εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα τα καταφέρει και θα κατεβεί στο νησί για λογαριασμό της «Μεγάλης Κυρίας».

Τέλος ένα άλλο ανοιχτό μέτωπο για την ομάδα της Αμμοχώστου, ακούει στο όνομα εκλογές στην ΚΟΠ. Τη Δευτέρα θα εξαρτηθούν πολλά, καθώς εάν η Ανόρθωση και συγκεκριμένα ο Χαράλαμπος Μανώλη, εξασφαλίσει την υποστήριξη ακόμη τριών σωματείων, τότε θα είναι αυτόματα υποψήφιος για τις εκλογές της 3ης Αυγούστου. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα καταφέρει να κατέβει υποψήφιος. Αξίζει να σημειωθεί, πως το πλάνο του Χαράλαμπου Μανώλη είναι αρκετά πειστικό, με πτυχές που θα βοηθήσουν τα μέγιστα σε ανόρθωση του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Στην Ανόρθωση, αν και δεν έχουν λάβει οποιαδήποτε διαβεβαίωση για στήριξη από οποιοδήποτε σωματείο, αυτό δεν τους πτοεί και παραμένουν αισιόδοξοι. 

Πηγή: balla.com.cy