Γλίτωσε από τον απαγωγέα πηδώντας απ΄το όχημα

Η κοπέλα υπέστη κάταγμα κρανίου και θλάση εγκεφάλου και η κατάστασή της θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή. Να σημειωθεί ότι η αλλοδαπή, μέχρι στιγμής δεν είναι σε θέση να καταθέσει.

Συγκεκριμένα, χθες 11/06, η εργοδότρια της αλλοδαπής κοπέλας, η οποία διαμένει στη Ψημολόφου, κατάγγειλε στον Αστυνομικό Σταθμό Δευτεράς ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από γυναίκα που εργοδοτεί, η οποία και της διηγήθηκε την περιπέτειά της.

Η Σριλανκέζα οικιακή βοηθός ισχυρίστηκε στην εργοδότρια της ότι άγνωστος, ο οποίος προσφέρθηκε να την μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στο σπίτι όπου εργάζεται στην Ψημολόφου φέρθηκε περίεργα, όταν αυτή δέκτηκε να επιβιβαστεί στο όχημα.

Συμφωνα με όσα είπε η αλλοδαπή γυναίκα, στο δρόμο κατά τη διαδρομή ο άγνωστος ασφάλισε τις πόρτες του αυτοκινήτου και κατευθύνθηκε σε περιοχή της Δευτεράς, όπου της επιτέθηκε άσεμνα.

Στην καταγγελία της εργοδότριας αναφέρεται ότι ενώ το όχημα βρισκόταν σε κίνηση, η αλλοδαπή οικιακή βοηθός άνοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου και πήδησε έξω από αυτό με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Στη συνέχεια, η κοπέλα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη κάταγμα κρανίου και θλάση εγκεφάλου. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.