Δεν ήταν μόνο η φανέλα Κουτσοκούμνη (vid)

 

{loadposition ba_textlink}

Συνεχίστηκαν οι αντιδράσεις για την απαράδεκτη συμπεριφορά Κουτσοκούμνη στην Τουρκία. Η κοινωνία κοχλάζει, αντιδράσεις ποικίλες. Εκείνο που πρέπει να μην ξεχνούμε, είναι ότι η περιβόητη εμφάνιση με τη φανέλα της Τουρκίας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Το ποτήρι γεμίζει σιγά- σιγά εδώ και καιρό. Με τα στημένα, τις κασέτες και τις αποκαλύψεις για τους “κουμμούναρους”, τα πέναλτι που πρέπει να δίνονται και να μην δίνονται, τις συμφωνίες για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις, το φιάσκο με την κάρτα φιλάθλων, τις κομματικές παρεμβάσεις στην ΚΟΠ που ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι.
Ο κόσμος μιλά και αντιδρά. Στην εποχή των κοινωνικών δικτύων δεν υπάρχει φίμωση.

Στο δημόσιο πολιτικό διάλογο το ευρύτερο θέμα της κατάστασης στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αναδείχτηκε πρόσφατα από το ΑΚΕΛ μέσω του μέλους του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος κ. Χρίστου Χριστοφίδη. Με ένταση, φαίνεται να εγείρεται ξανά θέμα για την ηγεσία της ΚΟΠ και τα όσα τραγελαφικά παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια στο κυπριακό ποδόσφαιρο, από τους πρωταγωνιστές αλλά και όσους κρύβονται πίσω τους.

Λέχθηκαν πολλά και σημαντικά σε σχέση με το στόχο της σύναξης στην Κωνσταντινούπολη, το ρόλο Κουτσοκούμνη κατά της ελληνικής κυβέρνησης, για τη συμμετοχή ως “νότια Κύπρος”. (Αποκαλύψεις στο βιντεο που ακολουθεί). Φαίνεται ότι η προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο ταρακούνησε κάποιους και στην Κύπρο. Και η συμπεριφορά τους ήταν παρόμοια της φανέλας. Και αυτά καταγγέλθηκαν με ξεκάθαρο τρόπο από το ΑΚΕΛ.

Ακούσαμε πάντως καθαρές κουβέντες. Για το ότι Κουτσοκούμνης και Σία πρεπει να πάνε σπίτι τους. Επιτέλους! Θα πάνε;