Κτυπούν ανελέητα οι διαρρήκτες


 

Ο 42χρονος αναζητείτο από την Αστυνομία για αριθμό υποθέσεων, οι οποίες διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2010 – 2012 στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, ο 42χρονος εντοπίστηκε γύρω στη 1:00 χθες 11/6 το μεσημέρι, να περιφέρεται ύποπτα έξω από οικία στην επαρχία Λάρνακας, έχοντας στην κατοχή του ένα κουτί με διάφορα τιμαλφή. 
 

Ακολούθως, καταδιώχθηκε και ανακόπηκε από τρία πρόσωπα, καθώς και συγγενικό πρόσωπο της ιδιοκτήτριας της οικίας, η οποία όπως διαπίστωσε η οικία της είχε διαρρηχθεί και από αυτήν είχε κλαπεί το εν λόγω κουτί.

Ο 42χρονος συνελήφθη στη συνέχεια, με δικαστικό ένταλμα για την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, καθώς και για άλλες υποθέσεις που εκκρεμούσαν εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Επίσης, διάρρηξη έγινε και σε κατάστημα χρυσοχοείου στην Πάφο.
 

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας έγινε καταγγελία από τον 50χρονο ιδιοκτήτη χρυσοχοείου στην Πάφο, ότι γύρω στις 3:00 σήμερα 12/6 τα ξημερώματα, άγνωστοι έκλεψαν από το χρυσοχοείο του που βρίσκεται στην Πάφο, χρυσαφικά συνολικής αξίας €20,000 και προκάλεσαν ζημιά σε γυάλινη βιτρίνα και γυάλινη πόρτα του καταστήματος ύψους €2,300 περίπου.