Το reboot του “The Green Hornet” βρίσκεται σε εξέλιξη

Σύμφωνα με το Deadline, οι Paramount Pictures και Chernin Entertainment έχουν εξασφαλίσει δικαιώματα της ταινίας και προχωρούν με μια πιο τολμηρή εκδοχή του Britt Reid. Ο O’Connor, που έχει στο δυναμικό του την σκηνοθεσία των “The Accountant” και “Warrior”, εργάζεται με το συγγραφέα Sean O’Keefe, ο οποίος έχει αναλάβει το σενάριο.

Το “The Green Hornet” κυκλοφόρησε το 2011 απ’ την Columbia Pictures και λόγω του υψηλού κόστους του, η ταινία του Michel Gondry, με πρωταγωνιστή τον Seth Rogen δεν είδε ποτέ sequel.

O O’Connor περίμενε με ανυπομονησία την ευκαιρία ενός reboot για το “The Green Hornet”, τονίζοντας στο Deadline ότι για τουλάχιστον 20 χρόνια παρακολουθούσε την πορεία των δικαιωμάτων. Μόλις έγιναν διαθέσιμα, έκανε συμφωνία με τον Peter Chernin και πήραν την ταινία στην Paramount.

Όσον αφορά το όραμα του για τη ταινία, είπε ότι “η πρόθεση του είναι να δώσει μια βαρύτητα στο “The Green Hornet” που θα εξαλείψει την ‘κιτς’ προηγούμενη εκδοχή”. Ο O’Connor περιέγραψε την εκδοχή του ομότιτλου χαρακτήρα ως “το αντίθετο του Batman που συναντά το Bourne μέσω του Chris Kyle [απ’ το American Sniper]”, αποκαλώντας τον Britt Reid έναν “αντί-Bruce Wayne”.

Πηγή gr.ign.com