O Ben Mendelsohn ταξιδεύειαπότο Rogue One στο Robin Hood Origins

Όπως μας ενημερώνει το Variety ο Μendelsohn βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να συμμετάσχει στην επερχόμενη ταινία της Lionsgate, “Robin Hood: Origins”. O βραβευμένος με Emmy ηθοποιός θα υποδυθεί τον Σερίφη του Nottingham πλάι στους Taron Egerton, Jamie Foxx, Eve Hewson και Jamie Dornan.

H ιστορία θα επικεντρώνεται γύρω από τον μύθο του Ρομπέν των Δασών ο οποίος με την βοήθεια ενός Μαυριτανού αξιωματούχου θα προσπαθήσει να επαναστατήσει ενάντια στην διεφθαρμένη αγγλική άρχουσα τάξη.

Στην σκηνοθεσία συναντάμε τον Otto Bathurst ενώ το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Joby Harold. Στο ρόλο των παραγωγών συναντάμε τους Leonardo DiCaprio, Jennifer Davisson Killoran, Basil Iwanyk, Tory Tunnell, και Joby Harold. Οι εταιρείες υπό την αιγίδα των οποίων αναπτύσσεται η ταινία είναι οι Appian Way, Safehouse Pictures,και Thunder Road Pictures.

Ο ηθοποιός κέρδισε Emmy καλύτερου Β’ Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην σειρά “Bloodline”. Mπορούμε να τον απολαύσουμε στο πλευρό της Αυτοκρατορίας στο “Rogue One: A Star Wars Story” που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 15 Δεκεμβρίου 2016.

Πηγή gr.ign.com