Αλλάζει για να τα… σηκώσει

Οι τελευταίες εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ έχουν προκαλέσει μουρμούρα στις τάξεις του ιδιαίτερα απαιτητικού κόσμου της ομάδας και τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν σε κύπελλο και πρωτάθλημα αποτελούν ευκαιρίες για… απαντήσεις.

Οι επιστροφές των Βινίσιους, Εφραίμ, Αλωνεύτη, Εμπεσίλιο και Μερκή θα ενισχύσουν το σχέδιο του Τόμας Κρίστιανσεν σε μια κρίσιμη καμπή στην σεζόν. Για τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Ανόρθωση θα απουσιάσουν λόγω καρτών οι Μοράις και Ιωάννου.

Ενδιάμεσα, την ερχόμενη Τετάρτη, οι Γαλαζοκίτρινοι της πρωτεύουσας θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ στο Τσίρειο στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου και μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα καλούνται να εξασφαλίσουν την πρόκριση και να βάλουν πλώρη για την συνέχεια του θεσμού.

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να ξορκίσει την… κατάρα του Τσιρείου γήπεδο στο οποίο δεν έχει νικήσει την τρέχουσα σεζόν απέναντι σε ΑΕΛ και Απόλλωνα μετρώντας τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Ένα ματς, μια πρόκριση και ο Τόμας Κρίστιανσεν καταστρώνει τα πλάνα του ούτως ώστε το πλάνο “πνιγμού” της αντιπάλου να εφαρμοστεί κατάλληλα από τους ποδοσφαιριστές του για να εξασφαλιστεί το ποθητό εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος στοχεύουν στο νταμπλ και το παιχνίδι στο Τσίρειο είναι ένα στοίχημα για ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία ούτως ώστε μετά τις διακοπές λόγω Πάσχα η ομάδα να μπει στην τελική ευθεία με τις καλύτερες πρϋποθέσεις.

Οι… ανησυχητικές εμφανίσεις ανήκουν στο παρελθόν και άπαντες δείχνουν αποφασισμένοι να αλλάξουν αγωνιστικό πρόσωπο γυρίζοντας σελίδα, αρχής γενομένης από το ματς στο κύπελλο κόντρα στην ΑΕΛ, με απώτερο σκοπό στο τέλος της χρονιάς ο ΑΠΟΕΛ να… σηκώσει και τα δύο τρόπαια.

Διαβάστε επίσης: «Δικαιολογίες δεν δεχόμαστε»