Η Jennifer Aniston έγκυος;


 

Έγκυος είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα η Jennifer Aniston από τον σύντροφό της Justin Theroux. Την είδηση έβγαλε το National Enquirer το οποίο επικαλείται πηγές από το περιβάλλον της μητέρας της ηθοποιού, Nancy Dow. 

“Η Jen είναι έγκυος και σύντομα θα παντρευτεί τον Justin στο Μεξικό. Λίγες μέρες μετά τον αρραβώνα τους η Nancy είπε σε λίγους φίλους ότι θα γίνει γιαγιά”, είπε άτομο από το περιβάλλον της μητέρας της Jennifer Aniston.

Υπενθυμίζεται πως στις 10 Αυγούστου ο Justin Theroux έκανε πρόταση γάμου στην Aniston κατά τη διάρκεια ρομαντικού δείπνου σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης.

Όσο για το γάμο σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα ενώ η ηθοποιός συζητά με τους δικηγόρους της για την σύνταξη προγαμιαίου συμβολαίου ώστε να προστατέψει την ύψους 120 εκατομμυρίων δολαρίων περιουσία της.

Μάνα-κόρη για 9 χρόνια δεν αντάλλασσαν ούτε καλημέρα επειδή η πρώτη μίλησε για την προσωπική ζωή της κόρης της. Ωστόσο από το 2005 οι σχέσεις τους έφτιαξαν και μάλιστα η Jennifer στηρίζει οικονομικά τη μητέρα της. Επίσης, όταν πριν από μερικούς μήνες η Nancy έπαθε εγκεφαλικό, η Jen στάθηκε στο πλευρό της.

Για περισσότερες lifestyle ειδήσεις cosmo.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας