Απήγαγε την κόρη του

 

Ο βασικός ύποπτος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Την απαγωγή της μικρής κατήγγειλε την περασμένη Τρίτη στην αστυνομία η μητέρα του παιδιού. Όπως ανέφερε στην κατάθεση της, ο σύζυγος της, της είχε ζητήσει τον Απρίλιο να στείλει το παιδί στους γονείς του στην Ιορδανία για δύο περίπου μήνες για να το δουν αλλά και για να μάθει τη γλώσσα.

Λίγες μέρες μετά ο ιορδανός αναγκάστηκε να πάει μαζί με τη σύζυγο του στην Ιορδανία γιατί είχε ένα ατύχημα η μητέρα του. Εκεί η 30χρονη ζήτησε από το σύζυγο της να φέρουν μαζί τους το παιδί επιστρέφοντας στην Κύπρο. Τότε εκείνος, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η παραπονούμενη, αρνήθηκε. Λέγοντας της ότι θα γίνει αυτό που συμφώνησαν, δηλαδή να μείνει το παιδί για δυο μήνες στην Ιορδανία.

Όταν επέστρεψαν, ο 33χρονος Ιορδανός είπε στη σύζυγο του ότι το παιδί δεν θα επιστρέψει ποτέ στην Κύπρο, απειλώντας της πως αν κατέγγελλε την υπόθεση στην αστυνομία, τότε ο ίδιος θα εξαφανιζόταν και δεν θα έβλεπε ποτέ ξανά ούτε τον ίδιο αλλά ούτε το παιδί.

Η 30χρονη μητέρα αναγκάστηκε να καταγγείλει την υπόθεση στην αστυνομία. Ο Ιορδανός συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακό Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την πενθήμερη κράτηση του.