Παίζει παιχνίδια ο καιρός…

ilioloustoskairos

 

Σήμερα (25/06) το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος στις περισσότερες περιοχές, όμως αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και το εσωτερικό ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα. 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές ώρες ενδέχεται σε μερικές περιοχές να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Αύριο (26/06) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη καθώς θα επικρατούν ισχυροί άνεμοι.

Η θερμοκρασία αύριο θα ανέλθει στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 27/06, την Πέμπτη 28/06 και την Παρασκευή 29/06, ο καιρός αναμένεται κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά κατά τις απογευματινές ώρες. 

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα σημειώσει μικρή πτώση.