Βγήκε από το νοσοκομείο ο Αντώνης Σαμαράς (vid)

Στο σπίτι του στην Κηφισιά επέστρεψε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μετά την επιτυχή επέμβαση αποκατάστασης αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς, στο Αττικό Νοσοκομείο.

Ο κ. Σαμαράς βγήκε από το νοσοκομείο, λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας. Το απόγευμα ο κ. Σαμαράς, θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Οι θεράποντες ιατροί έχουν συστήσει ακινησία στον πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατό να ταξιδέψει στις Βρυξέλλες, για την προγραμματισμένη Σύνοδο Κορυφής, στις 28 και 29 Ιουνίου.

Έτσι, ορίστηκε αντιπροσωπεία με επικεφαλής το Δημήτρη Αβραμόπουλο, υπουργό Εξωτερικών. Μαζί του θα ταξιδέψουν οι Ζανιάς, Χατζηδάκης και Σταϊκούρας.

Όπως δήλωσε ο θεράπων ιατρός του πρωθυπουργού, Παναγιώτης Θεοδοσιάδης, το χειρουργείο ήταν βαρύ και ο Αντώνης Σαμαράς δεν πρέπει να ταξιδέψει, ούτε με αεροπλάνο, ούτε οδικώς.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Κυριακής, ο κ. Θεοδοσιάδης επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός κατανόησε το ρίσκο που θα είχε για την υγεία του το ενδεχόμενο να ταξιδέψει και εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα ακολουθήσει τις οδηγίες των γιατρών του.

 

Για περισσότερες ειδήσεις από Ελλάδα διαβάστε στο news247.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.